0

diğeri de ilk cevabından farklı olarak aklıma gelenleri devam ediyorum çılgın sedat nelere katlandı bu yürek bunada katlanır elbet muazzez ersoy'dan ben senin için yanarım veyahut da gör gör yaşar'dan sebepsiz fırtına kenan doğulu aklım karıştı nazan öncel gitme kal bu şehirde umay umay dan hareket vakti gelince tarkan dan inci tanem tarkan'dan ikimizin yerine sibel can'dan lale devri şarkılarını dinlerim hem de defalarca dinlerim

0

evet kesinlikle yürüyüş yaparken kulaklığı takıp hatta bazen illa da yürüyüş yapmama gerek yok evde bile otururken kendi kendime yürüyerek dinlediğim birçok şarkılar var bunları bir çırpıda saymam gerekirse grup gündoğarken den beni aldatma rober hatemo dan gurur yıldız tilbe ve merve özbey den vuracak yıldız tilbe'den ve haktandan vazgeçtim sezen aksu'dan ihanetten geri kalan levent yüksel'den beni bırakın bu caddelerde sertap erener den vurulduk harun kolçak'tan yanımda kal hakan altun'dan telefonun başında ağlamak yok yüreğim gibi şu an aklıma gelenler bunlar bu şarkıları kesinlikle dinlerim ha bu arada ha unuttum işın karaca'dan başka bahar ve giderim alışırım gitmelere ya da bir diğer adı ile yetinmeyi bilir misin şarkılarını dinlerim özellikle bunlar arasında duygusal ve slow olanları kulaklığı açıp sonuna kadar da sesi açıp dinlerim

0

bu aralar sadece manga dinliyorum.
fazla aşkı olan var mı?
istemem söz sevmeni
parti
dünyanın sonuna doğmuşum
..
özellikle yürüyüşe çıkınca kulaklığı takar ve dinlerim çünkü sözleri çok anlamlı geliyor insan bir hayatı sorguluyor.

0

evet vardır özellikle mamus baba sıla musa eroğlu sezen aksu gibi kişilerin şarkılarını daha sık dinlerim .

0

yürüyüşe değil de otobüse bindigimde dinlerim en baştaki müzikten başlar en sondaki ne kadar dinlerim

0

bu aralar onurcan özcan'ın yaramızda kalsın ve intihaşk isimli parçalarını durmadan başa sarıyorum.

0

evet var sanırım bir şarkı değil de bir kaç şarkı yürüyüşte daha çok hareketli şeyler dinlemeyi seviyorum adam lambert running mesela dinlemenizi tavsiye ederim insanı gaza getiriyor.

0

onceden olurdu ondan sonra şarkıdan cabuk sıkıldığımı fark ettim . artık arka arkaya dinlemiyorum :)

1

evet var. hele ki o aralar o şarkıya çok fazla taktıysam sürekli onu dinlerim. yani bıkana kadar dinlerim. kulaklıkla dinlemekte ayrı bir güzel zaten.

0

tabii ki var hep damar şarkıları sürekli tekrar tekrar dinlerim

0

velet beladayım
şehinşah yak yak yak
bide kafa10

1

müslüm gürsesin tüm parçalarını arka arkaya severek dinliyorum bir kaç parça daha var uzun yolda iyi gidiyor

0

sezen aksu'nun şarkılarını genelde arka arkaya dinlerim. ruh halime göre ya hüzünlü şarkılarını ya da eğlenceli şarkılarını mesela kötü bir günümde isem tükeneceğiz iyi bir günümde isem rakkas :)

1

gazapizm heyecanı yok
çukur bıçak sırtı
bilmiyorum ama bunlardan keyif alıyorum

0

şu sıralar mary jane adlı şarkıyı baya dinliyorum.