0

bizim bir oda arkadaşımız var filiz diye o da aynı kulaklığı takıp uyuyuncaya kadar çıkartmıyor .hatta bazen kulaklıkla uyuyor kız yolda giderken bile kulaklıkla gidiyor. kulaklığı takıp kendi kendine gülüyor kahkaha atıyor. ama çok tatlı yine de seviyoruz kendisini.

0

kulaklıkla yapışık gezerdim işe giderken , iş yerinde molada , gece eve gelirken, uyurken , uzanirken hep kulağımdaydi ta ki kızım dünyaya gelene kadar şimdi anca o gece uyuyunca biraz instagrama bakmak için takarsam takıyorum onun dışında kullanamıyorum malesef. ama alışkanlık hep yastığımın altında hazir bekliyor.

0

ben varim :) kulaklikta muzik dinlemek gercekten cok keyifli.:) ama araba da dinlemek daha keyifli.:)

0

evet ben de genelde kulaklığı çok kullanıyorum.m kulaklığı şu an bile kullanıyorum . müzik dinliyorum bir yandan bir yandan da soruya cevap veriyorum. kardeşim de çok fazla kulaklık takıyor ben de takıyorum ama o çok fazla taktığımda ona kızıyorum, ama aynı şeyi ben yapıyorum işte ne yapalım, bizler de abla is kardeşlerimizin kötü olmasını istemiyorum annen de çok kızıyor ona telefonmuş onun kulaklık mı şöyle elinden düşürmüyorsun, kulağından çıkamıyorsun diye ama ne yapalım yani biz de kendimize uğraş arıyoruz evde sıkılıyoruz yapacak iş yok güç yok biz de bunlarla zaman harcamaya çalışıyorum.