0

marka kimi insanlara göre önemli olabilir yani aslında yediğimiz yiyecekleri tüketirken bence marka önemlidir. ancak bana kalırsa giyilen herhangi bir giyecektemarka o kadar da önemli değildir. gıda alışverişleri bizim sağlığımız açısından bize fayda sağlar bu bakımdan bunu önemserim ancak genel olarks ayakkabı olsun kıyafet olsun öyle marka takıntısı a sahip değilim ancak marka seven marka giyinmek hoşuna giden insanlar da olabilir tabiki bence marka şart değildir. her ürün yenidir ve o ürünü denemeden bilemezsiniz bu bakımdan ben beğendiğim zaman markası osu busu dikkatimi çekmez genellikle alırım.

0

bence kesinlikle sağlamlık önemlidir çünkü bir mala sırf marka diye bir sürü para verip sonra elimde kalmasını istemem. bunu çoğu kişinin de isteyeceğini zannetmiyorum o yüzden sağlam olup işime yarasın marka olmasa da olur.

0

kesinlikle sağlamlık ve dayanıklılıktır.
mağazadanda alışveriş yaparım pazardan da ama pazardan aldığım bir ürünün sağlamlığına bakarım ve alırım hepte iyi ürünler secmişimdir.
bu bi kıyafet olur bi takı olur herşeyde bence sağlamlık daha önemlidir

0

tabikide sağlamlık a zaten o markada sağlam olmasaydı tanınmazdı

0

sağlamlık daha önemli tabi ki de.verdiğin paraya değmesi lazım ürünün.markasına değil de sağlamlığına ,kalitesine verilmeli para.her marka sağlam değil tabi ki de.araştırma yapılmalı bu konuda.

0

her ikisi de önemli. iyi bir marka olabilmek için sağlamlık da bir ölçüttür.

0

tabiki de sağlamlık ve sağlık daha iyi
bilindik markalarda zaten bu iki özellik olmasaydı tanınmazlardı