1

3 (üç) ya da daha fazla çocuk sahibi olmak mantıklıdır. ancak günümüz şartlarında ve günümüz türkiye'sinde neredeyse 1 çocuk bile fazladır. asgari ücretin 2000 tl olduğu, kiraların bile en az 1000 tl olduğu, domatesin 5 tl, biberin 15 tl, patlıcanın 10 tl olduğu, benzinin 6,5 tl, sütün litresinin 3 tl olduğu memlekette hergün enflasyon varken çocuk yapmaya korkuyor insan. nasıl bakılacak peki.. bunu kimse sormuyor. hastaneye gidiyoruz ücret kesiliyor, ilaca gidiyoruz ücret kesiliyor, yol parası zaten cabası. ee nasıl olacak .. bunun mantıklı anlatımı yok.

0

tabii ki de mantıklı değil çünkü poşeti bile parayla sattıkları bir ülkede çocuk sahibi olmak çok zor. çocuk yapın diyorlar ama verdikleri çocuk parası ettikleri yardım koydukları zamı bile karşılamıyor o yüzden bence herkes ayağını yorganına göre uzatıp maddi imkanına göre çocuk sahibi olsun.

0

bu hayat koşullarında en mantiklisi bir çocuk kardeşim. hayat şartları çok zor. nasil yetistiricez o çocukları. maddi ve manevî olarak epeyce bir yıpranırız yani.o yüzden bir çocuk olursa kafan rahat olur.yabanci ülkelerde kazanç iyi isterse orda dört çocuk olsun ama türkiye şartlarında çok zor.

0

hayat koşulundan ziya de ırk devamı olmalı