0

kendimden önce bir noktaya değinmek istiyorum eminim ki milletimiz elinde bu kadar çok durum ve imkan olsaydı kimse imkan olmadığı zaman ki kafasıyla aynı düşünmezdi herkes elinde yokken ben yardım ederim ben yardımcı olurum gibi cümleler kurar ama kimse eline imkan geçtiği zaman yardım etmez ve biliyorum ki çoğu kişi elinde bu tür imkan olduğu zaman olabildiğince kendisi için kullanacak ve geldiği yeri unutacaktır şahsen ben dürüst olarak cevap vereceğim benim elimde öyle bir imkan bulunsaydı ben yardım etmez bunu kendim ve yakınlarım için kullanırdım

0

önce çoğunu anneme verirdim. kalanını evet bağışlardım.

0

evet yaparim. yani suan bile, elimde para yokken bile yardim etmeye calisiyorum. ki cok param olsa hayli hayli yaparım. :)

0

evet yapardım.tok açın halinden anlamaz ama aç açın halinden anlar.bizde öyleydik,yardıma muhtaçtık.ama o günler geride kaldı.şuanki durumumuz çok iyi olmasada yaşıyoruz,geçinmeye çalışıyoruz.allaha şükğrler olsun o günler geride kaldı.eğer ileride param olursa yardım kuruluşları kurarım.

0

çok param olsa bir hayır kurumuna veya bir camiye sadaka yardımında bulunurum, şükür manasında allah'a.sadaka verdikçe rızık bollaşır, bereket olur,huzur içimize çekilir.tedavi olmak için bekleyen bir çok hasta var,maddi sıkıntılar çekiyorlar ve bu insanlara da elimi uzatmak isterdim.

0

eger gercekten cok param olsa losev gibi yerlere bagış yaparım

0

paylaşıldıkça çoğalacağına inanıyorum. sırf bu inancım için bile yaparım elbette.

0

son kuruşuma kadar yaparım hem de. öncelik sıram geleceğimiz olan çocuklarımız, hayvanlar gelecek nesillerimizi yetiştirecek olan kadınlarımız, yaşlılar şeklinde devam ederdi.

0

öğrenci olduğum halde elimden geleni yapmaya çalışıyorsam,çok param olunca tabi ki yapardım