0

ben de şarkı söylerim ya kendimi tutamıyorum ben genellikle şarkılar dinlerim roman ol iyiyim ondan nerim türkü dinlerim roman havası dinlerim bizim ailede de şarkıcılar var o şarkı dediğin mi mil kendini git türkiye çok seviyorum rum dinliyorum da olmaz şarkı söylemeyi seviyor ilk aklıma gelen o ben oluyor türkü söylemeye çok seviyorum öyküdür bana şarkılarını çok beğeniyorum tavsiye ediyorum dinleyin ve görün pişman olmazsınız uzun uzun beni yumam 20 yaşındayım çok seviyorum türküleri de seviyorum roman havası da seviyorum müzik deyince ben deli oluyorum ondan sonra müzik her evet şarkı dinlemenin çok öykü gürmanı bile dinlerine göre söylemenin ne kadar ve aydan oldu yaz yaz yaz mert mert mert gel konuşalım beraber çok güzel dinlemeye dinliyor deden müzik önce sanatçı olmak

0

bir çok tarz müziği dinlerim severek. norah jones-come away with me .
selami şahin- seninle başım dertte
michael buble- sway
michael buble- feeling good
diana krall- almost blue
robbie williams-feel
cher-strong enough
backstreet boys-show me the meaning of being lonely
yearning-autumn
yearning-nameless
natassa theodoridou- mia kokkini grammi
antonis remos'tan, blue grubundan, şebnem ferahtan ,cradle of filth , sentenced grubu derken bir çok sevdiğim isim ve tür var .bir çok şarkı daha var yazmak istediğim ama buraya sığdıramam.

0

sanat müziği dinlemeyi tercih ederim, güzel pop şarkılar da dinlerim.

0

daha çok o anki hislerime göre müzik dinlemeyi terchi ederim

0

moduma göre müzik tarzımda değişiyor. bazen arabesk, bazen slow, bazen pop şarkılar dinliyorum. nostaljik parçaları çok severim. bir de barış manço'nun parçalarını çok severim.