0

eğer imkanım olursa her ülkeyi gezip görmek isterim.her farklı yerin bize katacağı başka güzellikler vardır;mükemmel tabiat,dost,farklı hisler ve daha fazlası...dünyada bazı yerler tarif edilemeyecek kadar güzel bunun için tek bir ülke söylemek benim için mümkün değil.

0

yurdışına gitseydim ilk azerbaycana gitmek isterdim çünkü bizim soydaşımız olan bir yer ve tarihi kültürü ve kökenlerimiz aynı bu yüzden ilk azerbaycana gitmek ve gezip görmek isterdim.

0

eğer ki ben yurtdışına ciksaydim ilk önce almanyaya giderdim çünkü almanlar bize göre daha gelişmiş daha yeni bir ulke bizden daha zeki olduklari icin onları gidip gormek onlarla konusmak fabrikalarina girmek isterdim yani onların ülkelerinde gezmek isterdim

0

yurt dışına çıkmış olsaydım özellikle norveç ve küba gibi ülkelere gitmek isterdim. norveç yaşanılacak nüfusu oldukça az ve doğasıyla harika bir yer. gerçekten muazzam ve çok güzel bir yer ben severek takip ediyorum açıkcası görmeyi de çok isterdim. küba şehri bildiğim kadarı ile öyle çok zengin bir yer değil yani orta düzeyde bir 0lke ancka yapısı itibariyle insanları veya gelişmişlik düzeyi özgürlük düzeyi ile merak ettiğim bir yer küba. merak ediyorum giymeyi isterim birde son olarak finlandiya ülkesine gidip orayı gezmeyi çok isterdim özellikle eğitim seviyesinin çok iyi olduğu bilinir bende bunu gözlemlemek ve birr bir şahit olmak isterdim görmek isterdim sistemini de merak ediyorum işleyiş biçimini gelişmişlik düzeyini ve insanları gerçekten merak ediyorum bulunmak istediğim ve görmek istediğim yerler arasında bu ülkeleri öncelik olarak sıralayabiliriz.

0

ben şu ana kadar hiç yurtdışına çıkmadım
ama mekke-medine'ye gitmeyi çok isterim
ya hacca ya da umreye gitmeyi hayal ediyorum
artık sadece fotoğraflarda değil canlı olarak da görmek istiyorum
bana dua etmenizi istiyorum
inşaallah hepiniz gidersiniz

0

yurt dışına çıkamıyoruz ama çıkabilseydim iskandinav ülkelerini gitmek isterdim.hukuk ve insana değer,yaşam standartları ,düşünce özgürlüğü ve sosyal güvenceler.

0

yurt dışına çıkmak istesem çin e ve amerika ya gitmek isterim çin e neden gitmek isterim die sorarsanız çindeki bir çok çeşitli malzemeler vardır ve ucuzdur çok ilginç malzemelerde vardır bunları merak ederim her zaman bunları alıp kendi ülkeme getirmek isterim ve yemeklerini de merak ederim diyeceğim ama genellikle hayvan yedikleri için o konuda yemekleri fazla merak etmiyorum amerika yı da her zaman internetler de görüyorum ve güzel bir yer olduğunu düşünüyorum merak ediyorum tabiki farklı ülkelerde farklı yemekleri tatmak isterim