0

granül şekerden daha ince bir yapıya sahip olduğu için daha kıtır kıtır olmasını ince bir hamurunun olmasını istediğimiz her türlü kurabiye kek gibi ürünlerde kullanılır. granül şekerin mesela kek harcnı pişerken tutucu özelliği vardır, sağlam bir yapı kazandırır keke. fakat pudra şekeri oldukça ince bir yapıya sahip olduğu için bu özelliği vermez. mesela turta hamuru içinde pudra şekeri kullanılırsa daha kıtır kıtır bir hamur elde edersiniz.
ayrıca pasta ve tabak süslemelerinde, kurabiyelerin üstünde, suffle üstünde dekor olarak kullanılabilir. içerisinde az miktarda nişasta olduğunu da unutmayınız.

0

küt böreği başta olmal üzere ve kurabiyelerde kullanılır

0

benim bildigim tatlilarin ustune koyuyoluyor elme turtasinin felan

0

neredeyse tüm kurabiye ve hafif tatlılarda kullanılır. en çok da un kurabiyesine yakışır :)

0

kurt böreğinde şeker parede ve benzeri tatlılarda kullanıyorum

0

pudra şekerini en çok fındıklı ve elmalı kurabiyede kullanıyorum. kurabiye ve kek üzerine serpiyorum. ayrıca pasta üzerine konan meyvelere serpiyorum.

0

elmalı kurabiyede,
kekin üstünde
cup kek süslemede bu tarz tatlılarda kullanılır.

0

ben en çok elmalı kurabiye yaparken kullanıyorum kurabiyeler piştikten sonra üzerine dökülüyor ve çok lezzetli tadı oluyor.bazende normal şeker yerine kurabiye hamurlarını yaparken kullanılır.

0

pasta ve kurabiye yapımında hamurun içine katılıyor ya da üstüne dökülüyor.keklerin , kurabiyelerin üzerlerine dökülebilir.

0

kek pasta gibi tatlı yiyeceklerde şeker kullanmak yerine kullanılabilir