0

bence doğranması lazım. ya da şöyle diyeyim ben doğranmış bir şekilde daha çok seviyorum daha kibar oluyor yemesi daha kolay oluyor ve daha hoş duruyor ama salaş bir organizasyon varsa ve değişik bir hava katılmak isteniyorsa yemeğe o zaman elle de bölünebilir ama yinede fazla tercih etmem isnisnai durumlar bunlar.

0

salata yaparken sebzeleri tahta bıçakla veya bambu bıçakla doğrama mız gerektiği söyleniyor vitamininin kaçmaması için ancak elle doğramaya karşıyım çok özensiz bir görüntü oluşuyor şahsen ben normal bildiğiniz bıçak kullanıyorum çünkü haliyle tahta bıçaklar çok güzel kesmiyorlar vgn elle doğramış gibi oluyorsunuz ve özensiz bir görüntü çıkıyor ortaya sonuçta faydalı diye değil lezzetini beğendiğimiz için yiyoruz salataları şahsen ben öyle yiyorum yani eğer yiyorsan tabii.

0

salata yaparken marulun doğranması besin öğelerini azaltacağından eğer sağlık anlamında düşünülüyorsa konu elle parçalanabilir. ama estetik ve salatanın malzemelerinin lezzetinin birbirine karışması geçmesi açısından bıçakla doğramak elzemdir derim

0

aslında elle küçük parçalara bölünse daha iyiymiş.bıçak değmeden yapılan salata daha gıdalı oluyormuş.ama çoğumuz bıçakla doğruyor.biz maydanoz ve rokayı elle küçük parçalara bölüyoruz.

0

marul elle gördüğünüzde büyük ve özensiz olur. salata icin tabikide dogranmasi gerekir.

0

salata yaparken marul tabiki dogranir elle bölünme neymiş sizden duyuyorum bunu da ben

0

ben doğuruyorum şahsen.
el ile koparmak bana cok özensiz geliyor.

0

kıvırcık doğranır marul doğranada bilir elle bolunedebilir

0

bence doğranırsa daha lezzetli olur tabi herkesin kendi sevdipi

0

güzel bir salata olsun da nasıl yapılırsa yapılsın bence.