0

kuru fasulye pilav yaninda tabikide salatalik cacigi efsane :)

0

salatalık cacığı favorimdir diyebilirim marul cacığını hiç sevmiyorum

0

marul cacigini kim yapmış ne zaman çıkmış tabiki en guzeli en lezzetliside salatalık cacigi mukembel oluyor hemde yazın ayrı bir tat veriyor

0

salatalık cacıgı türk yöresine ait bir içeçek tarzı bi türdür ve bunları encok günümüzdeki sofralarda ve yemek dagıtan lokatalarda görmek çok büyük cacık en güzel menemenın yanına cok ıyı gıdıyor ve tavuk kızartması ve cıg kodtenın yanında muhtesem kalıyor annem ara sıra menemen yapınca butun aılecek basına oturup yıyyoruz ve oldukçada güzel hoşnut bız genellıkle menemenın yanında yıyıyoruz cacık yaz aylarında kıvamı daha farklıdır kışınki gibi hiçbir zaman bir olmaz ve bi o kadarda güzeldir ben papates kızartmasının yanında ve cıg koftenın yanında çok sevıyorum ve cok sık tüketiyorum ama her ınsan farklıdır farklı alanlarda farklı yemeklerın yanında kullanabilir biz ailecek böyle yapıyoruz ve ben böyle seviyorum böyle tüketiyorum.

0

marul cacığı nasıl oluyor onu hiç duymadım ben.normal salatalık cacığını çok severim ben.içine bıraz kekik,nane,pul biber ekleyince harika oluyor.en sonunda üzerine biraz da zeytinyağı ekleyince harika oluyor.

2

bu soruya cevap vermeden önce size çocuk tarifi vermek isterim çocuk yapmak için iki tane kabukları soyulmuş salatalık iki su bardağı yoğurt bir tatlı kaşığı tuz bir tatlı kaşığı kuru nane salatalıklar rendeden geçirilir sulandırılmış yoğurtla karıştırılır bütün malzemeler karıştırılır çocuk olur çocuğa en çok salatalık yakışır marul ile cacık yapmak çok saçma bir şeydir çok çok saçma bir şeydir

0

yani ben salatalık cacığı daha çok severim. de ilk defa marul cacığı duydum. o da herhalde ben kendim yemediğimden dolayı olabilir. gerçekten de benim hiçbir şekilde yeşillikle ,sebzeli falan aram yoktur. ondan dolayı bilmiyorum belki böyle olacağını ama diğer türlü yediğim salatalık cacığı normal cacık yani.

0

cok severim helede tava pilavin yaninda olacak tadindan yenmez. bol sarimsakli olacak. taze taze salatalikla yapariz biz bahcemizden.