0

samimiyet ne az olacak ne de çok. ölçülü olursa iki tarafta mutlu kalır. ancak insanoğlu her zaman suistimal eder güzel duyguları.

0

bu arkadaşınıza hissetmiş olduğunuz duyguyla alakalıdır onu çok seviyor ve onu gerçekten yakın bir dost olarak görüyorsanız aranızda ki ilişkinin tarifi olamaz. yani devamlı görüşebilir dertleşebilir sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı veya mutluluğunuzu paylaşabilirsiniz. konuşacak şeyler zaten hiç bitmez hep konuşacak birşey bulursunuz beraber ağlar beraber güler beraber eğlenirsiniz. ancak bu herkes için geçerli olmayabilir. bazı insanlar akarşı temkinli olmak gerekir. çok fazla yüz göz da olmak da iyi değildir. mesafenizi koruyarak yaklaşmanız sizinşçşndaha iyi olacaktır. çünkü çok muhabbet tez ayrılık getirir derler bilirsiniz. insan herkesle bu bağı kuramayabiliyor. bu bağı kurabildiğşniz size csndanbağlı olan size siz kadsryakınbşrş ile bu samimiyeti ilerletir bu dediklerimi yaşarsınız ancak.

0

çok muhabbet tez ayrılık getirir derler bu yüzden çok sıkı fıkı olmamalıyız.
düzeyli bir arkadaşlık herkes için en iyisi olacaktır tüm sırlarımızı kesinlikle paylaşmamız gerekiyor bir gün bize koz olarak kullanılabilir buna her daim dikkat etmeliyiz

0

gidilip gelinmeli arayıp sorulmalidir vefa bunu gerektirir.