1

kaybedecek bir şeyi kalmamış bir insan ne yapar?

genellikle ölümle sonuçlanıyor.

10 cevap
0

banka soyar cinayet işler adamin kaybetcek bir şey i yok çünkü.

0

herşeyi yapar çünkü kaybedecek birşeyi yok öyle insanlardan korkun

0

kaybedecek insan her şeyi çöpe atar kalbi kaskatıdır arkada bıraktığı insanı düşünmez o yüzden akıllı insanlara aşık olun.

0

bu gibi insanlardan biraz uzak durmak lazım çünkü o psikoloji ile her an her şeyi yapabilirler çünkü kaybedecek bir şeyleri kalmamıştır

0

aslında bu insandan insana değişir yani kimi insan hayat küser farklı yaşamaya başlar umudunu kaybeder kimisi yoluna devam eder hayatının devam ettiğini düşünerek kimi de tehlikeli bir insan olabilir artık kaybedecek birşeyi kalmadığı için. yani her insana göre ayrılır bu eğer kişinin kaybedecek birşeyi kalmadıysa ve başkalarına karşıda öfkesi varsa evet belki de bu insan tehlikeli biri olabilir yani insanlara veya kendine zarar verme eğilimi gösterebilir. veya bunu göze almak istemeyen insanlar da olabilir yada düşünmeyen. kaybedecek birşeyi kalmadı diye hayata küsüp kendi köşesine çekilip belki bir ölü gibi yaşamayı tercih de edebilir insan veya kaldığı yerden hayat tutunmayı ve yeniden etrafında insanların olmasını isteyen hayatına devam eden. yani bu her insanın psikolojisine göre de değişebilir.

0

kaybedecek şeyi kalmayan insan kendine de başkasına da zarar verebilir . ama tabiki bu herkes için geçerli birşey değildir . kalbini kararmış intikam doku biri bunu yapabilir ancak.

0

herşeyini riske atar birşey için kimseden fikir almaz korkmaz çekinmez.

1

bunalımı eşiğinde ise intihar, adam öldürme veya dolaylı yolda kendine zarar verme gibi birtakım olumsuz davranışlara yönelebilir.

0

tevekkül eder rabbine siginir veren o alan o ben zaten bir emenetciyim

0

benim gibi tansiyonu çıkar ve bir avuç hap atar başka ne olacak?