0

saçlar beyazlamaya ne zaman başlar o kişiden kişiye degistigide oluyor bazı kişilerde genetik de oluyor çoğu genç kişilerde hatta ilk okulda bile beyazlayan kişiler hatta benim tanıdığım bir küçük çocuk var onun ilk okulda bile beyazladıgıni biliyorum bazı kişilerde ise 55 yaşından 45 yaşından filan başlıyor diye biliyorum ama yanılıyor muyum bilmiyorum benim annemin yeni beyazalmaya başladı mesela annem 52 yaşında şuan diyorum bu kişiden kişiye genetikle de alakalı bir durum.

0

saçlarımızın beyazlamasinin en büyük sorunları saçlarimiza yeterince bakim yapmamak.hergün saçlarimizi yıkarsak saclarimiz zamanla sağlığı bozulup beyazlamaya siyah rengini atmaya başlar.saçlarimizin beyazlamaması bizim elimizde saçlarımızı 2 günde 1 yada 1 haftada 1 yıkamaliyiz düzenli saç bakımı hem sağlık açısından hemde görünüm açısından çok önemlidir.bazı saç yumuşatma jöle tarzı saçlarimizin direncini kıracak şeyleri saç diblerine uygulamamaliyiz kullanicaksak sacimizin üst kisimlarina uygulamaliyiz.saçlarimiz cok önemlidir gorünüş acisindan cok iyi bakmamiz gerek.

0

20 yaşından sonra beyazlara başlar ilerleyen yaşlarda sahada hızlanır. ancak bazı kişilerin genetiktir. daha erken beyazlayanlarda vardır.