0

saçlar yanlış sabun veya şampuan kullanmaktan.kötü sudan dökülür.ayrıca saçlar bir deri hastalığından ve stresten de dökülür.saç dökülmesi vitamin eksikliğinden de dökülür.saç dökülmesini önlemek için saçımıza uygun şampuan veya sabun kullanmalıyız.gerekirse banyo suyunu değiştirmeliyiz.stresten uzak durmalıyız.saç köklerini güçlendiren vitaminler kullanmalıyız.

0

saçlar herşeyden dolayı döküle bilir stresten dökülür çoğunlukla saç ve kadınlar saçlarını sıkı bir şekilde toplandığında hava almadığı için saç derisi bu sever yıpranma ve dökülme meydana gelir kansizlikltan dökülür demir eksikliğinden dökülür bir çok nedeni var iste saçlarım benimde çok dökülür çoğunlukla hintyagi, zeytinyağı,tatli badem yağı, hindistan cevizi yağı bunların hepsini kullandım ama bende hiç bir işe yaramadı yani halada dökülür

0

saçlar çok fazla kimyasal işleme maruz kaldıkları için dökülürler. şaçlarımızda kullandığımız şampuanların içeriklerine bakmadan kullanırsak, kullandığımız şampuanın faydasından çok zararı olur. bayanlar için saç dökülmesi sorununa saçları sürekli ve çok sıkı bir şekilde bağlamakta bir neden olabilir. cinsiyet farketmeksizin dökülmeye sebep olan en önemli neden ise strestir. insanın hayatında ki stres çok fazla ise saç dökülmeside bir o kadar fazladır.