0

gezmekten zevk aldığım bir çok yer var aslında özellikle safranboluda ki saklı cennete hayran kaldım herkese tavsiye ediyorum. gerçekten cennet gibi bir yerdi yeşilliğe olsun akan sular olsun tam bir doğa harikadıydı. sanırım hiç unutamayacağım orayı. ayrıca safranboluda ki kristal teras da çok güzel bir yerdi. bunun yanında amasraya gittim bandırmaya gittim aslında bir çok ile gittim ama bir kaç örnek vereceğim yalnızca. bandırmanın bazı yerleri özellikle kuş gözetlemek için gidilen bir yer vardı ismini hatırlayamadım orası çok güzeldi. amasra da güzel yerdi. bolu abant öyleydi. ülkemiz de çok güzel yerler var şu an hatırladıklarım bunlar.

0

şu yaşıma kadar gezmekten zevk aldığım rek yer istiklal caddesi'ydi umarım bir gün sevdiğimlede nasip olur.

0

çanakkalede asos git deniz kenarında her mekan güzeldir.hepsi tarihi binalar.geç orada küçükkuyu'ya ama yazın gidersen daha güzel.

0

geçmekten en çok haz aldığım yer; tartışmasız deniz kenarıdır. o enfes yosun ve deniz kokusunun karışması, martı ve dalga seslerinin birbiriyle düet yapması ve o eşsiz huzur. bu konuda birçok ilimiz ün yapsa da ben duygusal bir şekilde sinop diyeceğim. bence türkiye'nin bâkir kalmış ender şehirlerinden biri. özellikle o doğasının eşsizliği, liman kenti kültürünü net bir şekilde muhafaza edişi görülmeye ve tecrübe edilmeye değer. mutlaka gezmenizi, görmenizi ve yaşamanızı öneririm.

0

valla ben çoğunlukla evliya türbelerini ziyaret etmeyi çok severim. orada tarifsiz bir huzur var.hem o evliyayı araya koyarak dua etmek te çok makbul.

0

bodrumun her yerini gezmeyi cok severim deniz kenarları ve tarihi yerleri çok güzel

1

antalyada barlar sokagı çok güzel bir yerdir. turist açısından olsun mekan açısından olsun harika bi yerdir.