0

tek başına gezmek hiç güzel değil ben tek başıma hiç gezmem sevdiğim kadınla hep gezerim yada arkadaşlarımla gezerim.

0

kismen diyelim... mesela gunubirlik turlara tek basina katilmak can sıkıcı bir durum benim icin... ama bazen krndi oturdugum sehirde baska bir ilceden baska bir ilceye tek basima gittigim cok olmustur. yani gidecegim yere gore degiskenlik gosterir.

0

tek başıma gezmekten hiç ama hiç hoşlanmam. gezerken illa ki yanımda birinin olmasını isterim. hem kendimi daha rahat hissedebilmek için hem de alışveriş yaparken falan fikir danışmak için.

0

tek başıma gezdigim zaman sıkılıyorum insanlar kalabalıkla gezince daha çok eğleniyor. bende kalabalıkla gezmeyi daha çok seviyorum çünkü tek olunca sıkılıyorum ben.

0

tek başıma gezmekten hoşlanırım çünkü kafamı dinlerim yalnız kalmak bana iyi gelir. yürüyüş yapmak kendimle kalmak düşünmek müzik dinlemek dolaşmaktsn hoşlanırım.

0

ben tek başıma gezmeyi hiç sevmiyorum. çok sıkılıyorum.yanımda birisi olunca güzel geçiyor.

0

pek hoşuma gitmez tek başıma gezmek sıkılıyorum çünkü biz ailecek gezeriz.

0

benim hoşuma gider özellikle alışverişi tek yapmak çok hoşuma gidiyor. gönlümce deneyip beğenirim saatlerce fiyatları karşılaştırırım. ama biri olunca hadi hadi çabuk , ama yemek yemeyi, bir mekanı gezmeyi biri olunca daha çok severim.

0

hayır..çünkü çok sıkılırım..kendini kötü hissedersin...kendini rahat hissetmezsin..öz güven eksikliği meydana gelir..

1

tek başıma gezmekten de, tek başıma bir yerde yemek yemektende hoşlanmam. yapılması gereken bir görev gibi gelir ve keyif almam.

1

hiç hoşlanmam. ben gezerken yanımda en azından bir kişi olmalı ki rahat rahat gezebileyim.

0

hiç hoşuma gitmez elimden geldiği kadar arkadaslarımla gezmeyi tercih ederim.