0

ek olarak vatan hainlerine katillere kadınları dövenlere uyuşturucu satıcılarına bunlara da af çıkmamalı.

0

her sene soylenti var ama hani bugun cikcak yok yarin cikcak diye diye seneler seneleri kovaladi hala af falan cikmadi cikmazda bole giderse . ama hala suan hapisaneler full dolu artik adam alamaz oldu o yuzden denetimli iki yil oldu vede ama hala dolu daha suclari agir olmayanlar kontrollu cikiyor o yuzden busenede cok zor

1

evet af çıkmalı. kaç senedir af yok. bence kader mahkumları ama af çıkmalı sadece terör ,tecavüz ,katillere bunlara af çıkmasın ama diğer kader mahkumları ama çıksın. yazık günah rabbim af eden ama adaletsiz bir ülkede devletin bu cezayı vermesi çok sacma rabbimin kulunu rabbim yargılar. devlet bunu anlamıyor atatürk bile benim insanım cahildir ,on senede bir af verilsin demiş. gel gelelim af çıkmadı yani artık bence kader mahkumları ama özgürlük verilmesi lazım içerde curutmemeleri lazım onlarında evlatları ,eşleri var. eminim ki; çok pişman fırlar son şansı hak ediyorlar.

0

af konusu çok hassas bir konu.bu kadar dillendirildi ve beklenti oluştu çıkabilir.ama bence her suçluya çıkmamalı.bunların başında çocuk ve kadın tacizcileri tecavüzcüler terör suçluları,gasp suçluları kesinlikle bunlara af çıkmamalı.