0

kaliteli iş diye bir şey vardır. yaptığınız işler ne kadar kaliteli olursa o kadar çok beğenilir örneğin bir müzik sizi etkilediyse söz yazarının başarısı müzik tınısı ve aynı zamanda söyleyen kişinin sesi de oldukça önemlidir bu 3 şeyi beğendiyseniz eğer zaten oradan iyiy bir iş çıktığının göstergesidir. veya aynı şey dizi ve filmler içinde geçerlidir. filmin tutması için hikayesi oldukça önemlidir oyunculuklar da keza öyle filmin konusu herşey den önce önemlidir yani bu gibi durumlar filmin güzel olmasını sağlar. bundan dolayı da sevilebilir bunun bir çok sebebi de olabilir. dizi içinde konu ve hikaye oldukça önemlidir iyiy iş yapmak gerçekten önemlidir kaliteli olunca emek verince yaptığınız iş seviliyor.

0

herkesin hayati bi film ve herkesin bi repligi var bu hayat denen sahnede o filmlerde begenilmesinin tek gercek cevabi o an o duygu daha da izleyenlere hissetirmek o ani yasatmak.. her insanin hayatinda da bi fon müzigi var ve bunu sadece gercekteb seni seven kisi duyabilir.

0

aslında tamamen bence bilinçaltı ile kaynaklı bir durum bu dizi müziklerinin bu kadar begenilmesi...yoksa dizi müziği albümü alıp da dinleyen görmedim kendim dışında...hatta ruh hastası mıyım diye kendime sormuşluğum da vardır...tamamen bilinç altımıza 3 saatte yerleşen şeye dizi müzikleri demeliyiz...örnek olarak adını feriha koydum dizisi bitmek üzere iken reytingler yüzünden olsa gerek dizi müziği albümü yapıldı ve güzeldi ben sadece son birkaç bölümde çalan kalbimde yuva yapan incecik bir serçe kuşuydun,yapayalnız sana sığındım beni bırakma...kısmını cok severek dinlemişimdir...dizi sektörümüzün müzikleri dizilerin izleyicileriyle de alakalı;bu kadar beğenilmesinin sırrı da bu kesinlikle...

0

bence hepsi begenilmiyor, bazı yapımların çalıştığı muzik grupları çok usta insanlar oluyor bu konuda onlar akılda kalıcı müzikler oluşturabiliyorlar.