0

bir dizi cekicek olasıydım kesinlikle konusu mahalle ortamı sevgi birlik beraberlik olurdu mafyacılık cete de olurdu tabi günümüzde böyle dizilere aşırı derecede rağbet var çünkü

0

herhalde ülkemizde yayınlanacak olsaydı komedi üzerine bir film çekerdim çünkü ülkemizde komedi üzerinde az sayıda komedi dizisi.var yani jetsosyete var iyi izlenmeler alıyor başı çeken sadece bir tane bu zirveyi paylaşacak bir komedi filmi çekmek isterdim

0

kesinlikle komedi dizisi çekerdim ve birbirini seven ailelerin dostlukların olduğu bir dizi. gülmeye iyi güzel şeyler izleyip örnek almaya çok ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum.

0

eğer bir dizi çekecek olursam genellikle kadınların yaşamış olduğu sorunlar nedeniyle erkek tarafının ailesinin karısına karşı nasıl dolduruşa getirildiğini anlatan ve erkeklerin dolduruşa nasıl geldiğini in ince ayrıntısına kadar anlatan bir dizi çekerdim.

1

sanırım fantastik bir film olurdu içinde herkeste biraz olan çirkin, kötü özellikleri ifşa eden karakter temalı bir yapım olurdu. bu yapımla insanların iki yüzlülüğünü kendi yüzüne doğrudan vurarak bir nebze de olsa kendi iç muhasebelerini yapmalarını yeğlerdim. ha olur muydu. olmazdı elbette. yine az da olsa vicdanı olan bireyler bundan etkilenip kendilerini biraz daha yıpratırdı. arsız ve karaktersiz canlılar hiç üstlerine bile almazlardı ve aynı boktan hayatları ile etraflarına haset saçmaya devam ederlerdi. bunları şuan ki hislerimle yazdım ama iş ciddiye binerse böyle olmaz tabi ama şu bir gerçek, yine bir psikolojik tema olurdu.

1

bir dizi çekecek olsam komedi türünde olurdu, zaman zaman bunu hayal ettiğim oluyor, kafamda bazı senaryolar var bile.