9

tarihteki en önemli 10 fransız futbolcu kimdir?

10 oyuncu olması lazım. Ufak bir yarışma düşün:)

97 cevap
0

giresse
tigana
platini
zidane
blanc
barthez
henry
mbappe

0

giresse
tigana
platini
zidane
blanc
barthez
henry
genç yaşına rağmen mbappe

1

ilk sırada "alain giresse" gelir. ikinci sırada "fabian barthez"' 'dir. çok iyi kalecidir. üçüncü sırada "bixente lizarazu" var. dördüncü sırada "christian karembeu". beşinci sırada "christop dugarry". altıncı sırada "david ginola". yedinci sırada "didier deschamps". sekizinci sırada "emmanuel petit". dokuzuncu sırada "eric cantona". onuncu sırada ise "thierry henry". bu futbolcuların geçmişi çok sağlamdır. ülkelerine çok faydası olmuştur.

0

fransızların bir çok önemli futbolcusu vardır tabii ki başta zidanedir gercekten italya macında ki attıgı kafa hala akıllardadır oyunculugu gibi teknik adamlıgıda iyidir real madrid de iyi işler yapmıştır
bir diğeri henry dir arsenal de parlayan çok iyi bir forvettir kendisi fakat monaconun başına geçip bir halt beceremeyen teknik adam sıfatını kazanamamış çaylak teknik adamdır kendileri frank ribery ülkemizde galatasaray forması giymiştir şu anda futbol kariyerine bayern münih de devam etmektedir hala üst düzeyde top kosturmaktadır. griezmann çok çabuk ayakları olan tam olarak bana göre forvet olmayan fransa için önemli bir topçudur kendisi atletico madrid de forma giymektedir fransa milli takım oyuncusu fransa milli takımında da banko forvettir. paul pogba bu cengaver juventus da parlayan atletik bir afrika çocugudur aslında kendisi müslümandır ayakları iyi gol vuruşları iyi hızlı koşan ama çok faul yapan bir orta saha oyuncusudur juventus kendisini iyi paraya united e satmıştır. valbuena ne kadar eski formunda olmasa da kısa boylu bir futbolcu olsa da kendisi gerçekten iyi bileklere sahip olan ama şu anda eski formunda olmayan valbuena fransa için önemli futbolculardandır kendisi ülkemizde fenerbahçe lehine bir çok maçın kaderini değiştirmiştir iyi yönde de kötü yönde de

0

zinedine zidane, kylian mbappe,antuan griezman,franck ribery ,benzema,kante,pogba,henry,vieira

0

girzman çok önemli bir futbolcudur geçekten evet belki atlatico madrid iyi bir kulüp olabilir ama bence barcelona real madrid gibi kulüplere gitmeli çünkü iyi bir oyuncunun kariyerinde böyle sıçrama yaşanmalı sonra tabiki kante geliyor kante gerçekten çok iyi bir futbolcu ön libero bölgesinde neler yaptığını çok iyi biliyoruz topun üstüne basışı topsuz koşuları ve alan savunması çok iyi olan bir oyuncu hemde genç bir oyuncu oliver gurud forvet güzel işler yapan bir oyuncu benimde beğendim bir oyuncu oliver arsenal döneminde çok iyi işler yapmıştı yazın avrupa şampiyonasında tek bir isabetli şutu olmaması herkes tarafından hayal kırıklığı oldu paul pogba paul inanılmaz bir oyuncu boyunun uzunluğu ona bir eksi olarak dönmüyor hızı gayet iyi ve güzel topa giderken tekniğini çok iyi kullanıyor takibinin ne yapacağını önceden tahmin ediyor ve bunu uyguluyor geçekten çok iyi bir oyuncu

0

1 fabie barthen
2 lilian thuram
3 laurent blanc
4 robert jonguet
5 bixente lizarazu
6 patricl vieira
7 jean tigana
8 raymond kopa
9 michel platini
10 zinedine zidane
11 thierrey hanry

0

efsaneler kişiden kişiye ve kurumdan kuruma değişir. bana göre efsanw olan bir futbolcu sana ya da başkasına göre efsane olmayabilir. bu sebeple efsane demeyelim de en başarılı desek daha iyi olacağı kanaatindeyim. fransa tarihinde en başarılı olmuş 11 futbulcu da şu şekilde sıralabiliriz. liste sahadaki dizilişe göre yapılmıştır.
1-fabian barthez
2-lilan thuram
3-laurent blanc
4-robert jonquet
5-bixente lizarazu
6-patrick vieira
7-jean tigana
8-raymond kopa
9-michel platini
10-zinedine zidane
11-thierry henry

0

sadece thery henry 10 isme bedeldir benim gözümde daha iyisi gelmez

0

tarihteki en önemli fransız futbolcular
1-thery henry
2-fabian barthez
3-lilian thuram
4-laurent blanc
5-robert janquet
6-

1

bana göre kardeşim en iyi on biri ve istatiklerini sunim kalede loriss her ne olursa olsun herzaman aynıdır loris defans kimbebmbe bu oyuncu kendini göstermesede on numara bir oyuncudur en golo kante hızlı dinamik seri bir oyuncudur kante kolasinaç her nekadar olsada kimbebe gibi oda güzel bir futbolcudur benzema şuan milli takımda yok ama geçmişe bakarsak fransayı hep kurtardığı maçlar oldu onuda gözden atmayız mpabe genc bence gelmiş geçmiş en iyi ocunlar arasına girmeye hak kazanabilir bir futbolcudur umititi sert güzel bir oyunncudur begeniyorum onuda theriy heny oda gelmiş gecmiş en iyi futbolcudur antonio grezman bu adam bir efsane bir futbolcudur ben beğeniyorum grezmanı en son olarakta poğba juvetusta preformansı mukkemeldi ama birleşik kralığa geldiği zaman hiç boy göstermemiişti ama son 2 hafta mukkel oynadı benim saydıgım futbolcular bana göre en iyileri başkalarına görüş açım sonsuzdur saygı duyarım okadar.

0

1 anteni girizman
2 emppabe
3 ribery
4 pogba
platini
bartez.
henry
thuram
zidan
cantona

0

dünya futbol tarihinde gönüllere taht kurmuş bir çok fransız futbolcu bulunmaktadır.bunlardan en önemlisi zinedine zidane'dır.kendisi şu an teknik direktörlük kariyerini sürdürmekte olup en son real madrid takımını çalışmıştır.deschamps bir diğer ünlü fransız futbolcudur.şu anda fransa milli takımını çalıştırmaktadır.patrick vieira,paul pogba,killian mbappe,anthony griezman,sagna,anelka,thierry henry,karim benzema diğer ünlü futbolcularıdır.

0

zinedin zidan ribery platini pogba fabian barthes merhaba grezman cantona anelka tigana thuram

0

bartes, henry, griuzm, cantona, ribery ,nickolas anelka, pogba,benzema,william galas,michel platini favorilerimiz.

0

fabian barthez
lauren blanc
raymond kopa
zinedine zidane
lilian thuram
bixente lizarazu
michel platini
patrick vieira
robert jonquet
paul pogba

0

bence en iyi fransız oyuncular zidane ,mpabbe ,griezmann kante pogba nzonzi loris dahada cok yazılabilir ama bunlar benim en beğendiğim futbolcular .

0

fabien barthez liiliam thuran vs vs vs vs vs s vs vs

0

zinadine zidan,
laurent blanc,
michel platini,
lilian truham,
fabien barthez,
frank ribery,
jean tigana,
raymond kopa,
thery henry.

0

tarihdeki en iyi fransız futbolcular ;zidane, platini, antoine griezman, paul pogba, hugo lolris, osmane dembele