0

doğu illeri güzel yerler ama terör olaylarından sonra yaşam kötüleşmiştir ve günümüzde terör azaldı ve doğu illeri baya rağbet görmeye başladı ama kışın gitmenizi pek önermem eğer doğu illerine gidecekseniz ise doğu ekspresi ile gitmenizi öneririm

0

zordur kışın dahada zordur aeo yazın geçim.

0

doğu illerimizde yaşam koşullar öncelikle havadan bahsederek kışın ulaşımı zor olan okula giden küçük kardeşlerimiz için baya bir zorluk çeken ama yazın ise gezilecek yerleri ve yöresel olan tatları yemekleri bir hoştur genellikler birçok bölgeden dahafazla yöreselliğe ve örf ve adetlere daha çok özen gösteren illerimiz doğu illerinde mevcuttur tabiki kötü yanlarıda var bu yöreselliğin ama şu yandanda bakmak lazım askerimize polisimize her tarafta olmasada bazı terör bölgelerinde sıkıntı yaşayabileceği yerlerdir ama genellikle askerimize ve polisimize doğu illerinde iyi davranılıyor die biliyorum bu yönden fazla sıkıntı olmaz hatta misafir perverlikleri çok hoştur.

0

iki sene hakkari/şemdinli’de yaşadım. ben seviyordum, teror olayları olduğu da oldu ama içinde iken uzaktan bakıldığı kadar korkmuyorsunuz bir şekilde metin oluyorsunuz. onun dışında batıdan çok da farkı yok. normal seyrediyor her şey. şafi oldukları için köpek besleyen yoktu sadece köyde çobanların köpekleri ve üs noktalarında askerlerin köpekleri vardı. bu da benim gibi köpk fobisi olan insanlar için bayankolaylık sağlıyordu. terör olayları olmadığı zamanlarda batıda hayat nasılsa orada da öyle. kar kış var tabi o da doğanın kanunu artık.

0

kardan dolayı kapanan yollar ve soğuk hava kosullarindan dolayı hayat zordur

0

dogu illerimizde yasam kosullari zordur kisin dahada zordur