0

evet hala facebook kullanıyorum. ama eskisi kadar aktif bir şekilde değil . her gün giriyorum tabiki ama genelde instagram'da takılmayi daha çok seviyorum.

1

sosyal medya kullanmayı bıraktım. hiç bir sosyal medya kullanmıyorum whatsapp dışında. vakit buldukça sorumani sitesinde aktif olmaya çalışıyorum. gerekli bir şeyi google da arattığımda tüm site içeriklerine ulaşıyorum zaten bu yüzden eksikliğini de pek hissetmiyorum.

0

akrabaların başka sitelerden musallat olmaması için bulundurulması gerek, oyunlarda bazı sitelere girişte de kolaylık sağladığında kullanıyorum

0

pek fazla değil instagram felan facenin ömüne geçti

0

kullanıyorum ama güvenmiyorum. ama güncelleme ile güvenlik sıkıntısı kalkmış tabi doğruysa

0

bilgilerimiz çaldıktan sonra kullanmayı bıraktım.

1

evet kullanıyorum. kaç defa kapatmaya niyetlendim ama bir baktım facebook sakinleşmiş nadir güzel insanlar kalmış diğer çoğu insan instagram ve ona benzer uygulamalara geçti facebook düzeldi ama instagram berbat edildi. hele ki bu tiktok saçmalığı çıktıktan sonra tamamen saçmalık bir hal almaya başladı. bu uygulama sayesinde insanlar, özellikle bayanlar kendilerini rezil rüsva ettiler. o uygulamadan sonra çoğu insanın ne mal olduğu ortaya çıktı hele ki kızlar insanları çok büyük hayal kırığına uğrattılar. ne diyelim allah ıslah etsin.

0

hayır kullanmıyorum içi fesatlık dolu insanların en iyisi en düşüncelisi en çok ezileni ve kırılanı kendisiymiş gibi teşne girmelerine, insanların normalde olmamalarına rağmen millete duyarlılık rolü kesmelerine, öğrencilerimin durup durup mesaj atıp her mesajlarına arkadaşmışız gibi cevap beklemelerine ve fotoğrafların yorumlarına artık katlanamıyorum. instagram da bu moda yaklaşmaya başladı, umarım twitter bize kalır.

1

evet kullanıyorum yani zaman geçirmek için öle bakınıyorum her hangi bir paylaşım yaptığım bşr uygulama değil diğer sosyal uygulamalar daha iyi tabiki

0

hala kullanıyorum ama benim dışımda galiba kullanan az tek başına sıkıcı oluyor.

0

önceki yıllara göre daha aktif olmasa da haftada bir girip bakıyorum