0

facebook'ta baya uzun zamandır söz paylaşmiyorum. zaten eskisi kadar girmiyorum da daha çok instagrama girersem girerim ona da bu siteye girdiğimden beridir az giriyorum. facebookta sadece arada resim paylaşırım onun dışındaa sık kullanıyorum dersem yalan olur eski havası kalmadı zaten eskisi kadar kullanılmıyor artık herkes daha çok instagram kullanıyor bu devirde .

0

aslında pek sevmem genelıkle ınsanların çoğuda denilebilri labağlı sözler konşuyor ve rahatsız edıcı cidden ben pek sevmıyorum ve paylaşmam kamyon arkası yazı sözleri yazıyorlar falan filan yani boş boş işler su konudada birşey soylemek ıstıyorum facebookta ınsanlar artık her karesını fotoraf olarak atmaya başladı ve günlük en cok foto atan ülke olarak bizi galiba her anımızı atıyoruz bide böyle sarahah diye uygulamalar sorun cevaplayım bunlarda söze giriyor ve boş boş işlerdir gerçekten bana kalırsa ben pek hoşlanmam ve sevmem gerçekten ama ınsanlar bazen aşırı derecede yapıyorlar afedersiniz artık tuvalete bile girse artık fotoraf atıcak yanı cok fotoraf atıyorlar ben karışmıyorum kımsenınde sözüne işine kesinlikle karışmam ama bi nevi görüntü kirliliği oluyor olmasından pek yana değilim diyebilirim.

0

bence artık facebook kalmadı eski havası yok sanki ama tabiki hala kulananlar var eskiden çok söz paylaşırdım severdim de.

0

hayır facebook'ta söz paylaşmayı sevmiyorum. çünkü facebook kullanmıyorum instagram twitter çıktıktan sonra facebook kullanmamaya başladım şu anda zaten facebooku orta yaşlı veya yaşlı insanlar kullanıyorlar. gençlere göre değil diye düşünüyorum. önceden söz falan paylaşırdım severdim ama şu an hiç sevmiyorum ve girmiyorum bile ..facebook'a genellikle instagram'da söz paylaşıyorum fotoğraf paylaşıyorum o şekilde.