0

ah bee platonik seviyorsundur... onunla bırak alışverişe çıkmayı, karşılaşmak bile mutluluktur, bu durumdaki biri dırdır yapmayacağına göre ?

0

bu soruyu kendime göre cevaplayacağım. iki tür kadın vardır bu duruma göre. birisi alış veriş yapmayı çok sever ve saatlerce alışveriş yapar ve hiç sıkılmaz. diğeri ise alışveriş yapmayı pek sevmez ve onunla yapacağınız alışveriş çabuk biter. ben öyle uzun uzun alış veriş yapmayı pek sevmem o yüzden dırdır edende olmaz. ama eğer uzun uzun alışveriş yapsaydım dırdır eden illaki olurdu. yani bu yüzden alışverişi yapmayı seven bayanlar için dırdır yapan erkekler çekilmez olur.

1

kadın ile alışverişe çıkmak ölümden beterdir. hele hele bir de giyim kuşamda alışverişine çıkıldıysa, 10 saat gezersiniz, hatta işyeri sahipleri bile gına gelir. bu sebeple bayanların tek gitmesi daha uygundur.

0

alışverişe çıktığın kadın da önemli şimdi, ben nişanlımla anlaşmayı erkenden yaptım alıyorum telefonu elime avm de bir yer bulup çömeliyorum alışverişi ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor hiç anlamıyorum ,bu durumda dırdır yapmama gerekte kalmıyor

0

bence sevgilimle mağazaya gitmektense hiç gitmem daha iyi . yani suratı düşüyor dırdır yapmasa dahi o yüzden bende sinir oluyorum ve o mağazadan birşey almadan çıkıyorum . alışverişe çağırmadığım halde geliyor ve gelince de surat yapıyor anlamıyorum. hem tek göndermek istemiyor hem alışveriş yapmak istemiyor.geçekten çok kötü ısırgan bile daha iyi .

0

valla benim eşim mağazalarda benden çok daha uzun süre vakit geçiriyor.
ben bir mağazaya girsem o beni bekleyecek olsa saatlerce durduğumu söylüyor ve dırdır yapıyor.
en iyisi tek başına gidip sakin sakin alışveriş yapmak.

0

bir kadınla alışverişe çıkmak gibisi yok. bir sokağa girersin, 10 tane mağaza vardır fakat o kadın en az 36 mağazaya girer o sokakta. ve hepsinin önünde en az 34 dakika bekletir seni. çin işkencesi etkisi yapar bu olay

0

bu soruyu anlamaya çalışmak kanser yapar. :)

0

tabiki de alışverişe çıkmak biz mahvolsak dırdır yapmayız