0

asla bıkmam diyeceğim yemekler arasın da balık gelir. balığı çok severim. bunun yanında makarna mantar patlıcan köfte patates kızartması tabiki abur cubur ve çikolata zeytin yağlı yaprak sarmaya bayılırım ayrıca büsküvüli tatlı dondurma çemen yumurta tost bunlardan bıkmam. ayrıca mantıya da bayılırım ve bıkacağımı sanmıyorum.

0

döner,zeytinyağlı yemekler,tarhana çorbası,makarna

0

asla bıkmam dediğim ve lezzet bakımından da damak tadıma uyan ana yemekler fırında tavuk,tas kebabı ve bulgur pilavıdır.

0

patates kızartması güzeldir makarna da aynı şekilde bunları yemekten vazgeçmem

0

çikolata hamur işi ptetes börek çörek kabak kızartması kebab uykuluk

1

yemekten asla bıkmam dıyecegim bir yemek türü yok.cünkü insan elbette her yemegı sureklı tüketirse o yemekten bıkabilir.tatlının bile ıkı dılımden sonrası agır gelır ınsana ve yıyemez.yemekte oyle dusunmek lazım bır gun yedın ıkıncı gun yedin hadi ucuncu gun yedin diyelim.ya dorduncu gun ne olacak ? emin ol yemekten sıkılacaksın ve miden almıyacak o yemegı ve sen o yemegı malesef yıyemeyeceksın.bundan sebebtirki ben dıyorum yemekten bıkmayacagım hic bir yemek turu olamaz mide kaldırmaz hepsınden once ınsanın bogazından gecmez yanı hep aynı seyleri tüketmek.

0

bir çok yiyecek var asla bıkmam dediğim.
özellikle kopartma böreği deriz biz onu her gün her dakika yerim.
patlamış mısır,haşlanmış mısır,çikolata,muz,yeşil erik,ıspanak,karnabahar,adana kabap,döner,künefe,baklava,kadayıf,biber dolması,yaprak sarması ve daha sayamadığım niceleri var.
bunları yemekten asla bıkmam.

0

çikolata ve hamur işi yemekten asla bıkmam. hele tatlı yemeden asla günümü geçirmem.

0

galiba domates zeytinyağı peynir üçlüsünden asla vazgeçemem

0

döner , kebap, köfte olabilir yani et türleri.