0

evet harry potter serisinden asla sıkılmam ve açlık oyunlarından ... mükemmel bir seri kesinlikle herkese öneririm

0

evet var özellikle yeşilçam filmleri bir bağımlılıktır benim üzerim de . yeşilçam filmlerini her daim seyredebilir bıkmadan usanmadan gülmeye devam ederim. ara sıra televizyonda denk gelirim ara sıra ben bilgisayardan açar izlerim. hiç bıkmam çoğunu severim. özellikle bizim aile neşeli günler gülen gözler aile şerefi al yazmalım kibar feyzo milyarder namuslu dönüş devlerin aşkı karagözlüm sultan şaban oğlu şaban öğretmen maden yol duvar sürü gibi filmleri sever ve bunları sık sık izlerim özellikle hababam sınıfını çok severim. bunun yanında dönüp dolaşıp eskiden beğenmiş olduğum dizilere karşı da bir hayranlığım vardır bazen tekrar tekrar seyretmek hoşuma gider. özellikle lost, prison break, breaking bad ve walking dead bunları tekrar tekrar izlediğimde yine keyif alarak izlerim. türk dizileri olarak da avrupa yakasına bayılır ara sıra açar hala eskisi gibi eğlenir ve gülerim. yine o hayat benim dizisi keyif verir efsun karakterini sever arada izlerim bunun yanında behzat ç yine arada izler izler gülerim. sıdıka vardı bir zamanlar ona da baktığım eğlendiğim olur. özellikle merhamet dizisinden keyif alır ve ara ara açar izlerim oda çok güzel bir dizi idi. yani baktığınızda çok fazla katogoriye sahip bir dizi arşivim var eğlendiğim şeyleri aradan zaman geçtikçe tekrar izlemeyi çok severim.

0

kemal sunal filmlerini ve harry potter serisini izlemekten asla sıkılmam.

0

babamın penguenleri ve aynı yıldızın altında filmini 23578641468972 kere daha izleyebilirim. o kadar çok seviyorum yani.

0

film dedigin ortalama 1.5 saat ve 2 saat arasında cekıldıgı ıcın bır sonrakı surecı olmadıgından boylesı bır ızledıgımde bıkmam dedigim film olmadi.yani olamazda bır fılmı 50 defa ızlemek ımkansızdır.her dakıkasını her sanıyesını artık ezberlıyorsun cunku filmin.bir süre sonra ınsan asırı derecede bu fılmı ızlemekten sogur sıkılır ızlemek ıstemez.ama dizi olsa durum farkli tabi.her bolümde farkli cekimler roller oyuncular skecler derken ınsan eger begenıyorsa o dızıyı 199 bolumde olsa sıkılmadan bıkmadan ızleyebılır pekela.ama filmde durum aynı degildir.bir filmi yuzlerce kez ıleyemezsın.

0

sürekli izlersem sıkılmam dediğim bir dizi var orada çukur dizisi gerçekten çok severim aşırı derecede bağlandım resmen başladığını zaman televizyona kitlenip kalıyorum

0

asla izlemekten bıkmayacağım filmler eski türk sinemalarıdır. her sahnesini an ve an bilmeme rağmen kesinlikle izlerim.

1

türkan şoray ve bulut aras'ın sultan filmini her denk geldiğimde izlerim. bıkmam.

0

kemal sunal filmleri ne zaman olsa izlerim.

1

hababam sınıfı diyebilirim bu soruya cevap olarak.