0

hayır yaşadığım yerdeki belediye başkanı adayından memnun değilim çünkü adam daha doğru düzgün yol bile yapmadı .yollar köy yolunu bile aratmıyor ve iş imkanı sağlamıyor yaşayanlara. o yüzden herkes mecbur göç etmek zorunda kalıyor.

0

pek memnun degilim cokda iyi isler yaptiklarini soyleuemem

0

pek memnun değilim. çok fazla faaliyeti yok ve her gelen belediye belirli bölgelere çalışıyor bunun nedenini de pek anlamış değilim. biraz daha dilek ve şikayetleri dikkate alarak çalışmalar yapsalar daha iyi olur bence. hem işlerinin hakkını vermiş olurlar hem de bizleri memnun etmiş olurlar.

0

fakirin gulmedigi dunyada herkes mahkumdur

0

gayet memnunum kültür sanat etkinlikleri olsun spor tesisleri olsun ulaşımda ücretsiz taşıma olsun memnunum ücretsiz konser ve en iyi sanatçılar geliyor bütün hizmetlerinden memnunum.

0

hic de memnun degilim ... adaletsizlik diz boyu

0

aslinda diğer ilçelere göre bizim belediye daha güzel çalişiyor .fakat daha iyisi olabilir .mesela parklarimiza kamera sistemi takti biz çocuklu aileler için çok güzel..temizlik bakimindanda memnunuz .şimdi seçimler yaklaşirken dahada özen göstermeye başladilar

0

ne yazik ki ilcede yasadigimiz icin belediyemizin yetki alanlari kisitli ayni muhtarlik gibi oldu buyuk sehir calisma yaparsa yapiyor yoksa belediyemiz elindeki yetki kadar calismaya devam ediyor

0

genel itibarıyla evet mumnunum ama biraz incelersek aslında yapılacak şeylerin olduğu apaçık gözüküyor.
bilmeliyizki bizim milletimiz daha kaliteli bir yaşam hakediyor başka ülkenin insanı gibi değil kanaat ediyor vermezlerse haline şükrediyor ama yinede kimseye kızıp,provakatif eylem yapmıyor onun için bu insanlara ne kadar emek verilirse sonuna kadar hakediyorlar.

0

yaşadığım ilçede ben kendimi bildim bileli aynı belediye hizmet veriyor ve hiçbir şeyinden memnun değilim sürekli yol yapım çalışmaları var senelerdir ancak yollar bir yağmurda çokuveriyor bir dahaki sene yine aynı yollar yapılıyor de bir yağmur da yine çöküyor. rezalet kısaca.

0

bazen memnunum bazen değilim işlere göre değişiyor