1

belediyeden ve bu belediyenin belediyenilik anlayışından hiç memnun değilim ve burada yaşayan insanların büyük kısmı da hiç memnun değil. akp belediyesi görevdedir. bu memlekete yol, su ve fabrika hizmetleri verilmesi gerekirken, bol bol pavyon ve içkili yer ruhsatı vermektedir.

0

ben mersin yenişehir de yaşıyorum belediye chp de memnunuz zaten mersinde yaşıyorsan hem sahil hem alışveriş merkezine yakın olsun cafelere yakın olsun istiyorsan burda yaşayacaksın

0

avcilar belediyesinden hic memnun degilim chp ye ait bir belediye cok bakimsiz ve cok beceriksiz bir belediye bence copler bile dogru durust toplanmiyor internetin kesildigi bile oldu hicbir aktivite yok gercekten bir sey yapildigi da yok ismek kurslarinda bile dogru durust bolum bile yok

0

hiç memnun değiliz.akp li bir belediye başkanı var.

0

ben bulunduğum yerin belediyesi'nden memnunum chp'nin partisi'nden gerçekten de çok güzel ilgileniyor. yani kuşadası çok güzel bir yer temiz hava az eksikleri vardır bilemem ama dediğim gibi yani ben memnunum.

1

maalesef ki akp'li belediye sınırları içerisinde yaşıyoruz. memnun muyuz? hayır, adam sadece betoncu o kadar.. işi gücü sağa sola beton attırsın.. mado'da gitsin otursun. büyük bir avmnin sahibi ile beraber bu arada oturuyor, rivayet yıllardır o dur ki; bu avm yapılırken verilen bazı tavizlerin getirdiği dostluk ! aralarındaki.. bugün birisi yeni başkan adayını açıkladı.. çay kur müdürü partilerinin adayı olacakmış. sakaryalı imiş bu da.. sırayla.. birileri doydu mu birileri yerine geçecek..

0

belediyeden kesinlikle memnun değilim . çünkü yapılanma ,imar, gelişim , iş kolu yaratma gibi konulardan bihaber insanlar belediye başkanı oluyor. tüm hedefleri ise kese doldurup rant vurmak olduğu için görevlerini adam gibi yapmıyorlar.