1

unutkan olan insanların zeki olduğunu bilmiyordum. yani genellikle ben unutkan insanların daha aklı kıt ya da kafada bir problem olduğunu düşünüyordum.

0

bir yerde okumuştum zeki olan insanların beyinleri her bilgiyi depolamadıkları için ihtiyacı olmayan bilgileri beyin hafızadan geri sildiği için böyle insanların daha zeki olduğu düşünülüyorm

0

ben ilk kez duyuyorum unutkan insanı nasıl zeki olduğunu yani adı üstünde unutuyor. her yaptığı bir şeyi unutuyorum asıl bu zeki olabilir ki; ben onu anlamış değilim. tamam bende unuturum ama zekiyim ama bazen ne yaptığımı unutuyorum. bence bunun zekilikle hiçbir anlamı yok diye düşünüyorum. insanın zeki olması için bir şeyi unutmaması lazım. hani ezbere konuşuyor gibi gelir bana bence ezbere konuşmak da iyi değil. hiçbir zaman bir şey konuşurken düşünerek konuşmamız lazım ezbere konuşursak zaten birçok şey kaybederiz. dediğim gibi yani unutkan olan bir insanım bana göre zeki değil.

0

unutkan olan insanların zeki olduğu söyleniyorsa şu sebeple [ yoksa her unutkanlık bundan kaynaklı değil tabii ] kafaları çok dolu ve bir çok şeyi aynı yapma gibi eylemlerde olunduğu içindir. çevreleri, çalışma ortamları da derli toplu değil karışıktır. başka biri için kafa karıştırıcı olup verimsizliğe sebep olabilecek bu durum, onlar için gayet normal ve olması gerekendir. tıpkı kafaları gibi kafalarındaki onca şey gibidir.