0

hiç kimse kimsenin umrunda değil insanların derdini anlayan yok. herkes çıkarlarının peşinde o yüzden herkes kendini yalnız hissediyor ben de dahil olmak üzere kendimi kalabalık ortamlarda çok yalnız hissediyorum beni anlayan insanların olmasını isterdim oysa.

1

bence bu yanlizligimizin sebebi kendimiz. çünkü kendimiz sosyal ağlar da modernleşme yolunda ilerler ken gerçek hayatta yanlizlaşmaya başladık. hatta sosyal ağlar da ne kadar fazla sosyal olmaya çalışmışsak. gerçek hayattan da o kadar kopmaya başlamışız demektir. herkesin elin bir telefon ve kafasını kaldırıp sohbet etmeye korkar olmuşuz ne yazık ki, bir birimize soru sormaya çekinir olmuşuz ne yazık ki, bu tabi benim görüşüm. teknolojinin esiri olmuşuz desek daha doğru olur du. herkese kolay gelsin. bol kazançlar.

0

yanlizlik en zararsız gecirecegin zamandir

0

vallahi bilmiyorum tam olarak ama ben her zaman tek başıma olmayı ve yalnız olmayı tercih ederim tarafım yani öyle diyeyim milleti baktırdım ölelim biliyor ama ben tek taraflı ve tek başıma olmaktan her zaman mutlu olduğumu sizlere söylemek istedim.

0

herkesin kendi dersine düşmesinden dolayı kabalıklarda yanlızlık çekmemizin nedeni.