1

heyecanlanır ve şaşırırım. sonra merakla dinlerim. sorular sorarım izin verirse. ama buyur etmem ve bu durumu telefonla bir yakınıma haber veririm.

1

valla gel derim bir çay içelim derim. ona gelecek hakkında sorular sorarım. muhabbet sohbet ederim. gelecekte neler var neler bekliyor bizi derim ona.

1

gel kardeş otur da konuşalım derim. sonuçta gelecekte beni nelerin beklediğini bilmem gerek öyle değil mi :)

0

önce deli mi diye düşünür bir bakarım sonra söyleyeceklerini dinler ve öyle karar veririm belki haklıdır da yararlı şeyler söyleyebilir

0

hemen buyur gel konuşalım derdim

0

gel gel kapıda kalma ya dur anlatırsın şeyi anlat bana gekecekte nasıl birisi oluyorum zengin fakir göbekli ya tamam oğlum beni anlat önce çoluk cocuğum oluyormu.? neyse senin de muhabbetin hiç iç açıcı degil tamam söyle he anlat nedir derdin.?

0

hemen buyur eder. çay ikram ederdim. bu arada sayısal loto çekilişindeki numaralarıi isterdim.

0

içeri buyur eder, gelecekte başıma neler gelecek öğrenmek isterdim. belki bazı durumlara karşı oraya gitmem, veya eğlenelim diyip alıp başımı giderim bir yerlere.. belli mi olur bu durumlar.

1

ben ne kadar absürd bulsam da dinlemeyi tercih ederim. söylediklerinde gerçeklik payı varsa fırsatı kaçırmak istemem. geleceğin nsaıl olduğunu sorarım. deliyse güler geçerim. :)