0

ha öyle miii... senin kısır olmadığın ne malum. kendi kusurunu neden bana atıyorsun. var mısın doktora gitmeye derim. ama eğer sendeyse sorun anında boşanma davasını açarım derim. çünkü benim kişilik haklarımı zedeledin diyerek. gerçi sorun bende olsa bile beni aldatti diyerek yine boşanırdım. kendini ne zannediyor acaba.

0

bence hiçbir eş böyle yapmaz tabii illaki istisna durumlar vardır.eğer böyle bir şey söyleseydi sen benimle çocuk içinmi evlendin derdim.illa çocuk istiyorsan birsürü yetim çocuk var evlat edinmemeizi söylerdim.zaten çocuk için evlendiğini anladığım anda boşardım onu.

0

bence eşim böyle birşey yaptıysa eğer boşanmamiz daha sağlıklı olurdu .

0

gercekten seven bir insan boyle bir sey yapmaz.cocugunun olmasini cok istiyorsa da esinden ayrilip baska birisiyle birlikte olabilir buna uzulsem de saygi duyabilirim ama evliligi devam ederken baska bir kadinla birlikte olmasina asla saygi duymam bu karaktersizliktir ve cok yaralayicidir.

1

çok tepkili olurdum. tepkim tıpkı ''denizli'de kudüs olayına çok tepkili olan amca'' gibi olurdu. böyle çocukça bir savunmaya ciddi cevap veremedim. minareyi çalmış, kılıf arıyor. eşler çocuk yapmak için mi sadece, veren de allah vermeyen de. bence o niyeti bozmuş, bu iş bahanesi olmuş. ortada çocuk da yokken gönül rahatlığıyla vururdum tekmeyi herkes kendi yoluna.

1

afedersiniz ama o herifin ağzına sıçarım. ne demek senin çocuğun olmuyor diyerek başka bir kadınla birlikte olmak. değilsin gitsin o zaman ayrılsın benden. beni aldatmaya hiç bir şekilde hakkı yok. benimle evliyken başkasının koynuna giren bir adamı ne evime ne de hayatıma almam bir daha. onu da herkese rezil ederim. hem belki kendisinde sorun var nereden bilicez, çok var öyle adamlar ve o adamların saygısız aileleri. kendilerinde ya da oğulların da bir sorun olduğuna asla inanmaz kızların günahına girerler. hem sorun olsa ne olur, çocuk isteniyorsa kimsesiz bir çocuk evlat edinilir hem de onu kimsesiz bırakmamış sahiplenmiş oluruz birine faydamız dokunmuş olur. sonuçta bu bir sağlık sorunu ve herkesin başına gelebilir. beni hastayım diye yanlız bırakan ve başkasını tercih eden bir adamın bana asla gereği yok ne hali varsa görsün. hiç umrumda olmaz hiçte kendimi üzmem.

0

çok şükür çocuğumuz oldu. eşimle biz bu mahbbeti evlerden önce konuştuk bana olmazsa olmasın bisy olmaz, ben seni seviyorum dedi. öyle birşey yaptığını düşünürsem. ben ona allah'ından bul derim, boşanma davası açarım işim olmaz artık onunla ve onunla aynı şehirde bile yasamam.

0

hayırlı olsun derim ne derim başka beni aldatan bir adamla ne işim olur benim boşar giderim