1

şu anda eğer bilseydim uyuyup da uyandığım zaman 5 yaşında olurum hemen şu anda başımı yastığa koyar uyurdum. uyandığımda da çok mutlu olurdum. çünkü 5 yaşında gelsem annemi ve babamı görme fırsatım olurdu ve onları gördüğüm içinde mutluluktan havalara uçardım. çünkü ben yıllardır anne ve babaın özlemi çekiyorum annem babam yıllardır vefat etmiş onları gördüğüm zaman mutluluktan gözyaşlarım sel olurdu.

0

evett çok mutlu olurdum. babam hayatta olurdu omuzlarına bindirirlerdi beni . salıncaaak dediğimde park giderdik veya bahçedeki salıncaklara.. dondurma istediğimde yerdim alırlardı hep..çok süper olurdu ya ..

0

evet hem de çok mutlu olurdum yaptığım yanlışları bir daha tekrarlamaz dım

0

manyakmısın tabi ki de deli olurum aga aynen ağlamaya başlarım acıktım luna parka gidelim oyuncak istiyorum neler neler ama büyümek te asla istemezdim madem böyle bir gekecek yaşantısı :)

1

çocukluk dönemi güzel bir dönem. bütün hayat oyundan ibaret...

ama çocukluğumdan bu zamana kadar hayatı öğrenmek için o kadar çabaladım, o kadar büyük aşamalardan geçtim ki şimdi edinmiş olduğum tecrübeyi kaybetmek istemem doğrusu. hayat her halukarda kısa ve geçici. yeniden beş yaşıma dönsem de hayat göz açıp kapayana kadar geçecek yeniden. şimdiki halimden memnunum ben.

0

hayır mutlu olcağımı hiç ama hiç sanmıyorum.

0

olmazdım. şuan da mutlu olduğum söylenemez gerçi.

0

hem de nasıl ilk yapacağım şey tekrar uyumak olurdu.