1

kanada 1 (bir) milyon göçmen alır. bunun iki sebebi bulunmaktadır. birincisi kalifiye işçiler ve hizmetçiler ile sanayi sektöründeki eksikliği gidermek, insanları ilaç deneylerinde kullanmak ve diğer sebebi de beyin göçünü yani bilgili ve tecrübeli bilim adamlarını kendi ülkesine çekip, bilim ve tıp alanında daha ileriye gidebilmektir.

0

hayat standartları en iyi olan yerde yaşama istediği, savaştan , açlıktan, bazende parasızlıktan mecburiyetten bir yerlerde sığınma isteği düşününce bende olsam kanada ya göç ederdim insan olarak değer görmek , köle gibi değilde insan gibi çalışmak fikri kulağa çok hoş geliyor gerçekten, kanadayı bildiğim için söylüyorum ee türkiye de de çalışıyorum

0

fabrikanın mevcut çalışan sayısını 3% arttırmasından çok farkı değildir. değerli bir niteliği olana her ülke kucak açar, nüfus kaygısı yaşayan ülkeler ise daha fazla.

fransa'nın 10%'u müslüman olması da bunun bir örneğidir. zira gençlerinin 40% ı ateisttir. kanada'daki en büyük sorunlardan biri nikahsız yaşayanların çok artmış olması ve gelecekte doğuracağı sorunlardır.