0

çok uyumanın vücudu dinlendirici anlamına gelmez sağlıklı uyku diye bir durum vardır bu da 22 ile sabah 4 arası sağlıklı uyku saatleri dir diğer türlü eğer ki siz çok geç yatıp sabah ya da öğlen saatlerinde uyanıyorsanız isterseniz 15 saat uyuyayım kesinlikle uykunuzu alamaz vücudumuz yorgun gözleriniz dinlenmemiş şekilde güne başlarsınız bu da size oldukça sıkıntılı durumlar yaşatır uykunun evreleri vardır sağlıklı uyku içinde şartlar vardır karanlık ve sessiz ortamda uyumak en sağlıklı uyku şekillerinden biridir maalesef ki küçük de olsa gece lambası tarzında ürünler kullanıyoruz fakat yattığımız yerin tamamen zifiri karanlık olması ve sessiz olmasa sağlıklı uykuyu getirir eğer ki bir insan uygun saatlerde ve uygun şekilde uygun bir ortamda uyursan kesinlikle vücudu dinlenir uykusunu çok güzel olur ve dinç kalkar bundan dolayı sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz yatma saatlerinizi değiştirip tekrar deneyin aynı şeyleri yaşıyor musunuz diye bir bakın hala aynı sorunlar devam ediyorsa doktora danışmak da yarar vardır diye düşünüyordum

0

bu durumun uyumakla ilgisi yok gibi duruyor. gerçek sebebi için uzman bir hekimden yardım almak en iyisi diye düşünüyorum.

1

çok uykunun göz kapaklarına iyi geleceği yorumu yanlıştır. bunun için mutlaka göz doktoruna ve nöroloji doktoruna görünmek gerekmektedir. bu göz kasları ile de alakalı bir durum olabilir ya da sinirlerle alakalı bir durum da olabilir.

0

çok uyguna rağmen ve uykunu aldığına rağmen göz kapakların ağrıyorsa ya pek fazla bilgisayar üstünde kalıyorsun ya çok telefona takılıyorsun haliyle gözlerin yoruluyor gözlerin yorulduğunda da ne kadar uykunu alsan da gözlerin hep yorgun ve kapakları hep şişkin gözüküyor eğer bunu yapmıyorsan belli ki bir rahatsızlık var gözlerinde ya onun için ya göz doktoruna ya da bir dahiliye polikliniği'ne gidip tahlil yaptırmak gerekir.