0

valla seviyorum adeletin bumu dünya tam sesine yakişmiş bide bu soru sorma bende olmuyor nasil yapariz mesaj atin bişey yapin bulun beni

0

tabiki sesi bir çok sanatçıdan güzel bu yerlere kadar kendi emeğiyle gelen nadir insanlardan sokaklardan gelen insanların sesi karakteri her zaman diğer sanatçılara göre bir adım öndedir

0

evet kendisini tanırım bir abkaralı olduğum için ünlü olmadan önce sokakta şarkılar söylüyorsun sesi de söylediği şarkılarda oldukça güzel beğenirim severek dinlerim.

0

hic dinlemediğim birisidir ama sesi fena deil

0

güzel sesi var ve güzel seslendiriyor seviyorum

0

koray avcı'nın live sessions ile kliplerde ki sesi birbirine çok benzemektedir. buda onu bazı sanatçılardan daha kaliteli bir müzisyen sanatçı ve sanatkar yapar.

0

guzel bi ses ama herkes begenmek zorunda degil

0

koray avcının sesi beğilmez mi ya. adam gerçekten ruha işliyor çok boğmuyor insanı. rahatlatıcı bir sesi var. gerçekten hak ettiği yerlerde şuan. sokakların sesi koray avcı. onun yeri bambaşka ben onu barış akarsuya benzetiyorum barış akarsunun değeri ölünce anlaşıldı ama koray avcının değeri anlaşıldı inşallah kaderi öyle olmaz.

0

koray avcının sesi oldukça güzel ayrıca çok net bir ses tonuna sahip. şarkıyı söylerken şarkı sözleri kaybolup gitmiyor. çoğu parçası daha çok sakin kafayla dinlenilebiliyor bence ama. aynı zamanda her seferinde dinlediğim zaman beni ağlatır kendileri.

0

ünlü olmadan önce ankara kızılayda sokak çalgıcısıyken dinleme şansına sahip olduğum ve o zamanda çok beğendiğim, 1 ocak 1984 ankara doğumlu şarkıcı koray avci'nın sesini beğeniyorum.

0

koray avcı'nın sesine bayılıyorum ya o kadar mükemmel bir sesi var ki bazen onu dinlerken böyle kendimden geçiyorum o şarkı söylerken şarkılarını çok içtenlikle söylediği için insanın gönlüne hitap ediyor allah da ona güzel bir ses vermiş çok kaliteli bir sesi var mesela bütün şarkıları güzel ama sen leylaydın bende mecnun çöller içinde adlı şarkısına ne kadar dinlesem asla usanmamkendisine ait olmayan diğer sanatçıların şarkılarını bile içtenlikle ve çok sesli çok güzel seslendiren bir sanatçıdır onun sesinin bende olmasını çok isterdim ve hiç eskimeyecek bir ses diye biliyorum onun sesini diline yüreğine sağlık diyorum

0

koray avcı harika bir ses tonuna sahip çok beğeniyorum ve şarkılarında çok güzel

0

çok güzel bir sesi vardır en büyük hayranlarındanımdır..