0

ben bu soru altina sorumaninin yapacagi yenilikleri yazmistim ama hicbiri yapilmadi bu zamana kadar. ve bu cevabi yazali 3 ay gecmis ustunden. yani bu 3 ayda bu yenilikler yapilamiyor mu acaba? yapamayacaklarsa neden bize duyurdular acaba sohbet kanalinda. mesajlaei silme ozelliginin daha ilk gunlerden itibaren gelecegini soyleyen sorumani site icerisinde bu olayi niye gerceklestirmez anlamiyorum gercekten. yani gercektrn bu yeniliklerin para gotureceginden mi endiseleniyorlar acaba. eger gercekten maddi acidan yenilikleri getirmiyorlarsa soyleyin de reklam gelirlerinizin artmasi icin ben de sitede surekli reklama tiklayayim, birkac arkadasla birlik olayim reklamlara tiklayalim, sitede yapilmasi gerekilen yenilikler yapildin. brnce bu kadsr zor olmamali bu yapilacak yenilikler. oyle cok aeyler de istemiyoruz aslinda. mesajlaeimizi silmrk istiyoruz, begenmedigimiz sorulari ya da cevaplari sikayet edebilecegimiz butonlar gelmeli ve engelleme gelmeli. ve seviyelere gore gunluk soru soema limiti gelmeli. yani bunlari yapmak o kadar zor degil alt yapida. simdi sitede o kadar cok kisi var ki alt yapiyi nasil yapilandiracaklar. keske daha isin basindayken bunlari hemen uygulasalardi. ve ayrica sireye moderator alimlari yaplmasi yonunde dusuncelerim mevcut. bazen bir uyeyi sikayet ediyoruz soru altinda harf basimi yaptigi zaman, o bile kac gun sonra banlaniyor yani. sorumani bizi hic takmıyor bu konuda. keske siteden uzak kalmak yerine siteyi iyilestirme yoluna girseler.

0

bence gereksiz soru soranlar kaldırılmalı ve ve bunun bir önüne geçilmeli ve soru soranlar daha iyi bir süzgeçten geçirilmelidir.

1

sorumani sitesinde aslında birçok şeyden memnunum ancak değişmesini istediğimde şeyler bulunmaktadır. özellikle ben sürekli olarak bu isteğimi sorumaniye de belirtmiştim, kesinlikle öncelikle site içerisinde gönderilen mesajların silinmesi gerektiği düşüncesindeyim. mesaj kutusunun daha o kadar fazla ve gereksiz mesaj bulunuyor ki gerçekten bir kişiye mesaj atmak istediğin de geçmiş mesajlara bakarak sen onu bulmak çok zor oluyor ayrıca bazı kişilerle gereksiz yere saçma sapan sebeplerden dolayı ağız dalaşına girebiliyoruz mesajlarda ve ben sürekli olarak bunları mesaj kutumda görmekten çok rahatsız oluyorum. bana rahatsızlık veren kişilerin mesajlarını tutmak hiçbir şekilde bana göre bir şey değil hatta bu kişilerin mesaj atmasını dahi engelleyebileceğimiz bir özellik gelmelidir bana göre. onun dışında bazı rahatsız edici ve kurallara aykırı soru ve cevaplar gördüğümüz zaman otomatik olarak şikayet edebileceğiniz bir buton gelmesi oldukça iyi olurdu aslında. bunların dışında site gerçekten iki kat kazanç verdiği dönemlerde oldukça keyifli bir yer haline geliyor çünkü emeklerimizin karşılığını gerçekten yeterli bir şekilde görebiliyoruz. o yüzden süreç içerisinde gerçekten kazançlarında bir miktar daha artması gerektiğini düşünüyorum. bu kazançlar da bir artış meydana geldikten sonra o sitedeki aktif değil de çok daha fazla olacağına inanıyorum bu sayede de hem bizler daha fazla kazanmış oluruz hem de aktiflik sayesinde sitede fazla kazanmış olur gibi geliyor bana. eğer bunun dengesini kurabilirler size ve az da olsa kazançlar da gözle görülür bir artış meydana getirirlerse gerçekten biz üyeleri oldukça sevindirmiş olurlar. bunların dışında sorumani sitesi gerçekten oldukça güvenilir ve sevdiğim bir sitedir. o yüzden çok büyük eksikliklere olduğunu düşünmüyorum ama tabii ki gelişmeyen her şey bir süre sonra sıkıcı olmaya da başlıyor sitede kesinlikle yenilikler görmek istiyor insan. ben yapılan yarışmaları oldukça güzel buluyorum ama çok daha değişik ve yaratıcı etkinlikler görmek istiyorum gerçekten bu siteye de böyle yaratıcı fikirlerin yakışacağına inanıyorum. umarım kısa sürede daha önce bahsetmiş oldukları güzel yenilik ve gelişmeleri siteye uygularlar ve de biraz olsun daha canlı ve ilgi çekici bir hale gelmiş olur.

0

simdi sorumani sohbet kanalinda siteye bazi yeniliklerin gelecegini duyurdu. suan altyapi calismalariyla beraber bu yrnilikleri de ekleyeceklerini de soylediler. en basta mesaj silme ozelligini getireceklerini de duyurdular. yeni yrni kazanc sistemi grlecekmis sanirim. ben mi oyle anladim yoksa. onu ilerleyen gunlerde gorecegiz. begenmedigimiz sorulari ve cevaplari sikayet etme ozelligi gelecekmis. surpriz birkac gelisme olacakmis yani sitede. bu aralar sitede yenilesme hareketlerine hazirlikli olmaliyiz.

1

mesaj silme ve cavap yazdığımız zaman düzeltme sistemi gelse çok daha iyi olur.bazen kelimeleri yanlış yazdığımız oluyor düzeltme şansımız yok.o yüzden bu sistem yazarlar için daha verimli olur.son olarak ta kazançlara zam gelse keşke:)