0

güzellik göreceli bir kavramdır ben bilgisayarı severim sen muhasebeyi seversin .neye göre kime göre olduğuna bağlı.

0

güzelliğine bakarak bir bölüm seçmek büyük saçmalık. ikisininde güzel yönü muhakkak vardır. bunlardan birisini seçerken dikkat etmeniz gereken 2 husus vardır. birincisi içinizden hangi bölümde kendinize ve ülkenize daha faydalı,yararlı olacağını düşünüyorsanız onu seçmeniz ikincisi ilerde o okulu bitirince işime yaracak alanlar neler diye düşünmeniz gerekir. muhasebe bilgisiyar karşılamasında tabiki normal standartlarda bir insansanız muhasebede bir tık daha fazla para kazanırsınız. ama normalin üstünde zekiyseniz muhasebede çok para var kariyeriniz katlanarak devam eder tabi pazanızda. ama bilgisayarı kolay diye okumak için okumayıp üstüne bişeyler koyarsanız iş yerlerinin mumla aranan ismi olursunuz. ikisinde de çok güzel bir gelecek ve para var önemli olan içinizden hangisini yapacağınıza inandığınız.

0

günümüzde ikisi de beş para etmez bölümler adam akıllı bir bölüm okumayacak sana siz okumayın bakayım boşu boşuna masraf öğrenim kredisi borcu vesaire ailemin durumu iyi diyorsan özel üniversite en güzeli.

1

yani muhasebe bölümü ve bilgisayar bölümü insanın yeteneğine bağlı olan bir şeydir eğer kişi bu meslekleri seçerse sayısal zekası iyi olması gerekir pratik olmalıdır yani ben olsaydım 2 meslekten birini seçme hakkım olsaydı bilgisayar mesleğini seçerdim çünkü muhasebe daha uğraş ve daha yorucudur.

0

bu soru aslında kişinin kendisiyle ilgili kendi yetenek ve ilgi alanını iyi bilip karar verebileceği bir sorudur. çünkü her iki dal birbirinden çok ayrı yakın dallar değillerdir, iki alanda da iş imkanı olmakla birlikte bilgisayar mühendisliği puan uygun olduğu takdirde tercih edilebilecek birinci seçenek olabilir.

0

ayrıca bilgisayar alnında webtasarım ya da yazılım yani kodlama alanında kendinizi geliştirirseniz hemen iş bulursunuz. özellikle yazılım alnında kendinizi geliştirmeniz gelecek adına kendinize çok iyi yatırım yapmış olursunuz. mutlaka bir ya da iki alanı çok iyi bilmelisiniz.

0

ben olsam bilgisayar bölümünü seçerim. alanı dah geniş. ayrıca geniş bir alana hitap edeceğinizden dolayı iş bulma imkanınız daha loşta olacaktır. muhasebe alnınada geniştir. burda hemen iş bulma ihtimaliniz yüksektir. bir nevi bilgisayar ilete haşır neşir olacaksınız. her iki alanda aslında iyi. hangisini seçersiniz seçim aç kalmazsınız. yalnız kendinizi iyi yetiştirmeniz gerekiyor. hem bilgisayar alanında hem de muhasebe alanında.