0
0

alınan ürünün belli sürelerde kullanımı sırasında oluşabilecek bozulmaların giderilmesi için verilen belgedir

0

aldığımız eşyaların bozulması durumunda o belge ile ücretsiz sekilde ki hata bizde deil se yani oda tamir edilmesine yarayan bi belgedir

0

aldığımız eşyaların belli bir süre üretici firma tarafından meydana gelebilecek zararların karşılanmasıdır. ama garanti kapsamına girmeyen bazı durumlarda vardır. bunlar kullanıcıdan kaynaklanan durumlardır. bu durumlarda garanti belgesi dışında kalır ve üretici firma tarafından karşılanmaz. garanti süresi yetkili servisin gelip makineyi çalışır duruma getirmesiyle başkar. daha sonraki günlerde arızalandığında yine yetkili servisin gelip bakması gerekir. başka bir servis gelir ise faranti bozulur. bu yğzden bir ürün aldığımızda onunla ikgili garanti belgesini iyice okumamızda fayda var.

0

aldığımız ürünlerin bozulması halinde ürünü aldığımız firmanın bozulan ürünü ücretini almadan tamir etmesi için verilen belge.

0

herhangi bir yerden aldıgınız ürünün garantisi oluyor size bunu sunuyorlar. garanti demek ürünün yipranma aşinmasinda karşılanacak olan duruma denir.

0

alınan bir ürünün belli bir süre içinde bozulmalara karşı sorumluluğu üstlenmesidir.