0

o sizin neler yapabileceğiniz bağlı benim annem örgü örüyor mesela tülbentler lifler yapıyor bu sayede kazanç elde ediyor aylık 200 300 lira ek gelir elde ediyor. eğer biliyorsanız yapmanızı tavsiye ederim eğer anlamam diyorsanız yemek yapabilirsiniz. veya daha çok kazanmama lazım diyorsanız internetten araştırın bazı firmalar eve paketleme işi gönderiyor örneğin mum paketleme sabun paketleme ve bunlardan kişiye aylık maaş gibi paar ödüyor.

0

oncelikle ozel gunler icin ikramlik yaptiranlar var. onlara aulasabilirsin. salca filan salamura yaprak filan yapiyorsan onlarin satisini yapabilirsin. ondan ziyade manti, uaprak sarmasi, icli kofte filan yapip satan var. daha sonra nikah sekeri yaptiran yerlere gidip nikah sekeri, mevlut sekeri filan hazırlayabilirsin. elemanlara yemek vermeyen isyerleri oluyor. onun yerine yemek parasini veriyorlar. oyle yerleri az cok tahmin edersiniz. kuaforler, market calisanlari vesaire vesaire... iste buralara gidip patronlsrla ya da ditrk calisanlarla gorusup ogle yemekleri icin anlasabilirsiniz.

0

bitcoin madenciliği yaparak para kazanabilirsin altcoinler ilerde çok değerli olacak gir site üye ol kendi kendiliğine üretsin şahsen benimde kullandığım bi kaç site var merak edenlere yardımcı olabilirim

0

bu konuda yapabilecekleriniz tamamı ile ilgi alanınız ve yeteneğinize bağlı. örneğin yemek konusunda yetenekli iseniz ve başarılı olabileceğini düşünüyorsanız evde kesme makarna, mantı,erişte ve tarhana gibi ürünler yaparak bunları organik olduğu için çok rahat bir şekilde talep eden kişilere satabilirsiniz. bunun yanında eğer ki pasta konusunda başarılı iseniz özel yapım pastalar hazırlayarak bunları insanlara surup bu yolla da para kazanabilirsiniz.bir de bira reklamlarda gördüğüm içerinin çok bilmediğim evde ütü yapma mevzu var onu da araştırmanızı tavsiye ederim. açıkçası hiç bilgi sahibi değilim sadece adını duymuştum. bir de zamanında yemek bloğu açarak özel yemek tarifleri yazarak ya da videosu hazırlayarak hem google reklamlarından hem de youtube'da izlenme başına para kazanan insanlar da var.

0

bende o şekilde bir iş arıyorum kardesim ve bu işe çok ihtiyacım var. internette evde yapılabilecek işler sitesine giriyorum ama hiç bir iletişim numarası yok. ne yapacağımı bilemiyorum şuan.eger uygun bir iş bulabilirsem evde yapılabilecek tarzda sana mesaj atarım kardeşim.

0

el işi yapabiliyor musunuz ? benimle irtibat kurabileriniz.

1

benim annem evden kazanç sağlamak için mantı, tarhana, erişte gibi insanların yapmaya üşenip parayla almayı tercih ettikleri şeyleri yapıyor. başlarda normal yapıyodu şimdi günden güne kendinş geliştirdi ve lokantalardakinden daha lezzetli oluyor bu yüzden de çok talep görüyor. bu tarz yiyecekler yapıp satabilirsiniz. daha sonra babannem de el işi konusunda çok becerikli olduğu için bebek yeleği kazağı patiği ya da yetişkinler için aynı şekilde kazaklar yelekler hırkalar yapıp onları satıyor. bir tanıdığımız var o da yıllardır orıflame işinde onları satıyor. ya yiyecek örgü kıyafet kozmetik bunların hangisi size daha yakın daha yapabileceğiniz şeyler gibi geliyorsa onu tercih edin. bence ne olursa olsun bir kadının ekonomik özgürlüğünü kısmen de olsa sağlaması bunun için çaba göstermesi çok takdir edilir bişey

0

baya cok kadin milleti eve katki yapmak ucin calismak ister ama bazen is ararken is vermezler ve evde durarak vakitin bos gecmemesi icin bir seyler yapmak isterler ama evdeki kadinlar bazen laxanclari erkek kazancindan daga fazla kazaniyorlar ve kadinlarin en cok yaptiklari cok seyler
ornek:lif, oya, televizyon buzdolabu lif desenleri yazma cesidi ,patik gibi akla cok gelen ve bircok sey yaparak eve tada ihtiyaciniz olarak para kazanirsiniz .

0

aslinda bircok sey var evde yapilip satilabilecek sey... mesela bazi kadinlar evde kendileri nikah sekeri, mevlut icin o sekerle filan hazirlayip satabiliyor. tabi onun icin baya caba sarfetmek gerekiyor... sonra bebek orgu seyleri... ilk cocugu dogacak kadinlar ragbet gosterebilir ya da yeni evlenecek olanlar. ceyizde dursun bu diye dusunebilirler. pazara goturup de satabilirsiniz. sonra evde sarma sarip satanlar oluyor. oyle birsey deneyebilirsiniz. cevrenizde genisse eger ve surekli olmasa da ozel gunlere merakli olanlar olabilif. onlar icin ikramliklar yapip satabilirsiniz. cunku bazi kisiler ikramliklara hic ugrasmak istemiyor ama masaninda zengin durmasini isteyebiliyorlar. yeni gelin olacsk kisilerin ceyizlerine koymasi icin birseyler yapip satabilirsiniz. onun icin cryiz hazirligi icerisindeki kisilere"ben parayla yapiyorum" demeniz yeterli olacaktir. birde eger tanidiksa ''tanidiksiniz, birseyler yapariz parasinda.'' diye jestte bulunursaniz o da musteriyi kacirmama adina yapilabilecek bir hareket. biede bqzi dukkanlar, firmalar calisanlarina yemek vermiyorlar malumunuz... yemek parasi veriyorlar... oyle yerler bulursaniz ogle yemeklerini hazirlayip goturmek icin anlasabilirsiniz. ama oncesinde bir menu gibi birseyler dusunun ki, goruseceginiz yer nasil yemekler yapacsksiniz diye sorabilir. en azindan bu da yemegine gore alacaginiz parayi belirliyor. parayi biraz daha dusurmek isterlerse birde en azindan mrnude mudahele edebilsinler. edebilsinler ki o isi kacirmamaniz icin... musteriyi kendinize baglamak icin ince detaylar olacak bunlar. :) umarim bu yazdiklarim size fikir olusturur... bu zamanda geçinmek zor cunku... ve habire zam geliyor herseye. :) benim aklima simdilik gelen bunlar. umarim yardimci olabilmisimdir. daha baska sey gelirse yazarim. :)

0

örgü battaniye, bere, kazak hazırlayıp satabilirsiniz. eğer çevreniz genişse nikah şekeri hazırlayıp çevrenize yayabilirsiniz.