0

yeni açtım cok güzel hayallerim var ustelık dıger sıteler gıbı az mıktarda vermıyor bu benım cok hosuma gıttı suanda bir sıkıntı yok hayırlısı olsun ama cok hosuma gıttı keyıflı sıkıcı degıl cok guzel bence cevremdekı kısılerede tavsıyede bulunacagım tabı yapıp yapmamaları onlara kalmıs ama ben cok begendım devamlı bulunmak ısterım

0

ben yeni başladım daha bilmiyorum daha para bile almadim 1 ayda en fazla ne kadar yaparım aceba ya

0

evet ben sorumani sitesinde birkaç ödeme aldım ve ödeme aldığım zaman gayet kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum çünkü sonuçta yaptığım emeğin karşılığını alıyorum ama bazen talep ettiğim zaman geç yatırdıkları zaman ve paraya ihtiyacım olduğu için de eğer geç para yatırılırsa biraz üzülüyorum ama sonra yatırıldığını gördüğüm zaman seviniyorum boşuna üzülmüşüm diyorum.

0

yani yeni başladığım için henüz ödeme talebi vermedim ve şu anda 2 lira 80 kuruş gibi bir para yaptım ve daha da yükseltmeye çalışacağım ödeme talebi verdiğimde eğer param yatarsa kendimi gerçekten çok mutlu hissederim çünkü burada emeğimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve kendime bir uğraş buldum ve kendi emeklerim ile kendimi idare etmeye çalışıyorum .bu çok güzel bir şey eğer umutlarım yarı yolda bırakılmazsa ve soruma neden para kazanmaya devam edersen kendimi çok iyi hissederim eğer param yatarsa tabii ki de çok mutlu olurum çünkü borçlarım var ve ben bir öğrenciyim .kendime bakmak zorundayım o yüzden de paraya ihtiyacım var eğer paramı gerçekten güzel bir şekilde yatırırlarsa hesabıma çok sevinirim ve sorumaniye minnettar kalırım. ben hep ayaklarımın üzerinde durmayı hedeflediğim ve bütün çalışmalarında bunun üzerine kuruludur kendi kendime yetebilmeli istiyorum başkalarına muhtaç olmadan yaşamaya çalışıyorum o yüzden de burada para kazanırsam eğer kendi kendime yeterim ve kendi emekleriyle bir şeyler yapmış olurum.

0

ben bu siteden iki kez para talebinde bulundum ve param yatınca gerçekten çok mutlu oluyorum. hatta paramı aldıktan sonra daha hızlı bir şekilde oynuyorum ve daha çok kazanmaya çalışıyorum. para parayı çekiyoruz anlaşılan.

0

ben bu sayfayı arkadaşım sayesinde geldim arkadaşım buradan para çekti için bende para kazanmak için geldim buraya arkadaşım 25 tl para çekim talebi vermişti 25 lira para çekince çok mutlu olmuştu onun o mutlu görünce ben de para çekmek için buraya geldim ondan sonra bu sitede para kasma ya falan başladım. her neyse şimdi bir kere para çekme talebi verdim 25 tl para çekme talebi vermiştim cuma günü param yattı 25 lira gittin bankadan paramı çektim ama 25 tl çekemedim 20 tl çektim yapı kredi bankası 5 tl vermiyor 10 ve katları parasını veriyor yapacak bir şey yok bir dahaki ödemede 25 tl talep veririm o zaman da toplu olarak 30 tl para çekmeyi düşünüyorum yani herkesin bu siteeden para kazanabileceğini düşünüyorum güzel para geliyor. sınıftaki arkadaşlarımıza pazartesi günü söyleyeceğim para çektiğimi uzaktaki arkadaşlarım da başlasın buradan para kazansın çünkü öğrenciyiz yani bize de para lazım herkesin buradan para kazanmasını tavsiye edebilirim sınıfta 15 tane arkadaşım var 15'inde referans olarak getirsem bana referans parası kalır hem de arkadaşlarımın okul harçlığı çıkarım haftada 25 tl para kasalar her gün 5 tl harcadılar yemek parası olarak güzel para bence öğrenci olarak da iyi gelir bu para.

0

sormana gerçekten bu siteye, başlamış ama oldukça güvenilir. bir sitedir ben gerçekten bu siteye herkesi davet ediyorum ve referans, sistemi sayesinde hem referanslarımız kazandıkları gelirleri alabiliyorum 120'lik bir kısmını, gerçekten mağazası siteler böyle yapmıyor ve bazı siteleri hiçbir zaman, ödeme yapmıyor ama bunu bu site sayesinde ödememizi alabiliyoruz gerçekten son, derece güvenilir site ben tam tamına sonraki 3 kere ödeme aldım ve 75 tl'lik bir ödeme aldım gerçekten paramı kuşkusuz, bir şekilde yatırıldı yani şu sitede yapmanız gereken ben size söyleyeyim, de biliyor musunuz arkadaşlar siz de, yapacağız sadece şey şudur alnınızın akıyla yazacaksınız soracaksınız ve 25 tl'lik ödeme alt limiti ulaştıktan sonra ödeme talep, vereceksiniz ve sonra ise hesabımızı üçgen içerisinde para geçecek ama yapmanız, gereken sadece şunlar vardır sitedeki için 2 yardım ve kuralları okumanız lazımdır. kuralların içinde neler vardır. kopya çektin uzak durmak kopyala yapıştır yapmamak imla kurallarına uymak, fazla kelime tekrarı yapmamak ve birçok daha nedenle bu kurallara uyduğu sürece, paranız hiçbir zaman kuşkusuz ve hiçbir ücret kesimi ne yaparız banka hesabınıza, geçer ama eğer bu kurallara uymuyorum diyorsanız kopyala yapıştır başkasının, yazdığını aynen ve geçiriyorsanız, bu şekilde sormanı anlayarak ve paranızı yatırır ve size de uyarı ya, da ban atarak sizin durdurabiliyor ve aynı ip adresinden giremiyorsunuz sormayı, da oldukça dikkat etmeniz gereken bunlardır sorma niye arkadaşınız yapmak, için su arkadaşları para ihtiyacı varsa arkadaşlığı çağırıyorsunuz ve kazanç, bölüm yerinden referans link yeri var onun iki arkadaşız atıp arkadaşız 12'den kayıt, olduğun zaman sorulara cevap verdiği sürece sizde yüzde yirmilik bir kazanç elde etmiş, oluyorsunuz ondan ve arkadaşınız 25 tl ulaşınca siz tamı tamına 120 lik bir kazanç elde ettiğiniz için 5 tl para kazanıyorsunuz sormana gerçekten bu konuda çok güzeldir ve ben her zaman ve her zaman sorma ya da kalacağım.

0

kendimi çok mutlu hissediyorum ve seviniyorum elime iyi kötü para geçiyor. ufak tefek eksiklerimi alabiliyorum en azından iyiki bu site var yoksa ne yapardım.

0

daha ödeme alma şansım olmadı. sürekli aktif olmadığım için limite ulaşamadım malesef. o yüzden de ödeme talebinde bulunamadım