1

ekonomi hakkinda neler söyler siniz?

2019 yılında ekonomi hakkinda ne olabilir?

7 cevap
1

ekonomik olarak pek de iyiye gitmiyoruz eğer böyle gitmeye devam ederse büyük bir kriz bizi bekliyor demektir umarım önemli adımlar şimdiden atılır eğer atılmaz ise büyük bir tehlike bizi bekliyor demektir ithalat çok fazla azaltıp kendi malımızı kullanmamız gerekiyor aksi takdir de biz aşağı onlar yukarı gideceklerdir.

1

ekonomi hakkında pekde birsey demek istemiyorum yoksa sayfalarca sürer şuanda ekonomi çökmüş durumda hersey ateş pahasi sürekli zam zam nereye kadar gidecek acaba

1

şuan için ekonomimiz vahim diyebilirim. daha da kötüye gidecek. çünkü her gün bir dükkan kapanıyor çünkü. bir keresinde üniversitede bir hocamız bize demişti ki; ''her zaman gidip geldiğinix yoldaki dükkanlara dikkat edin sürekli biri kapanıp yenisi açılıyorsa krix etkisini göstermeye başlamış demektir.'' diye. keza da öyle... benim bulunduğum bölgede birçok yeri gezerim ana caddelerde. dükkanlarda kapanan kapanana.... vızır vızır iş yapan dükkanlarda tek tük müşteri çıkıyor. sinek avlayacak duruma geldi dükkanlar. marketler hariç.

1

türkiye 10-15 yıl içinde ekonomik açıdan dünya devleri arasında olacağını düşünüyorum

1

ekonomik açıdan geleceğimiz vahim. böyle giderse kriz gelecek gibi duruyor. umarım bu krizin onune gecilecek adimlar basariyla atilir.

1

ekonomik krizdeyiz ve milletimizin ekstradan kafasına göre zam yapıp, fiyatları yükseltip fırsatçılık yapmasıyla tam bir ekonomik kriz olacağını düşünüyorum.

1

ekonomi parasal döngü ile sürdürülen soygunculuk sistemidir. takas en iyisi bence