0

ben hic philip marka tv veya beyaz esya kullanmadim ama tabiki oda kaliteli bir marka diye biliyorum vede cok satan ürünlerin başinda geliyor.

0

kesinlikle alınır diyorum çok kaliteli ürünleri var.

0

bence philips televizyonu alınmaz diyebilirim bizde philips televizyonu var yani televizyon bir deniz telefon gibi kasıyor kanalları falan açıyoruz donma yapıyor kasma yapıyor yani kanalları falan geç geliyor ben böyle bir televizyon görmedim hayatımda aynı marka televizyonda üst katta yengem ve amcamlar da var onların ki kasmıyor doğmuyor ve sadece bizimki öpüyorum onu bunun nedenini bilmiyorum ondan sonra geçenlerde yine donma ve kasma yapmıştı. internetten philips bizim televizyonun format dosyasını buldum onu flash belleği indirdim gittim televizyona taktım sonra bir televizyona format attım şu an biraz düzeldi gibi ama yine donma ve kasma yapıyor yani bu sorununu nasıl düzelteceğimi bilemiyorum. biz televizyonu alalım üç dört sene oldu sanırım 3-4 senede bir televizyonun böyle olması mümkün olduğunu zannetmiyorum ki televizyonda internet de yok yani internete bağlan sam youtube falan girsem internetten virüs falan bulaşsa anlarım da yani böyle bir durumda mevcut değil bunun üstesinden nasıl geliriz bilemiyorum ben şikayetçiyim yani bu konuda garantisi de geçti bir şey yapamıyoruz.

0

philips çok kaliteli ürünler üretiyor, bence alın pişman olmazsınız.

0

ben kesinlikle lg led tvyi tavsiye ederim gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz ama plips hic kullanmadigim icin bir fikrim yok malesef

0

her markanın kaliteli ürünleri vardır eğer iyi ürünü seçerseniz tabiki alınabilir

0

alınabilir ama a sınıfı kalitede ürün ürettiklerini düşünmüyorum.