0

krefi kartlari borclarini yine kredi ile kapattiriyorsun... sacmalik....kredi karti borcu brlli bir limite uladinca o kredi kartinin bloke olmasi lazim ki bak bakalim millet borclarini nasil oduyor kartin bloke olmamasi icin... yani simdi kimse kusura bakmasin. adam 2500 tl maasla cslisiyor ama kredi karti borcu faizle olmus 10 bin 12 bin... bu adam bu borcu yapana kadsr neredeydi bu devlet. hep secim zamani boyle bir sey yaparlar zaten... bu yapilandirmanin tek guzel yonu bu yapilandirma yapildiktan sonra verilecek kredi sonrasi o odenecek kredi karti borcunun karti kapanmasi. yqni o borcu bulunan kart bloke oluyor. gerci bizim milletimize birsey olmamz. o karti kapanir baska bir bankadan kredi karti cikqrir... gerci o borcu odemek icin cektigi krediyi odeyrcrgi zaman icerisinde hicbir bankanin o kisiye kart vermemesi gerekir. eger boyle birsey de yaptilarsa cok guzel olur... yoksa bu milletin hali harap..

0

kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılması kart sahibi borçlular için çok iyi olur fakat yasa herkesi kappsamıyor gibi.

0

banka yapılandırma diyor gidiyorsun bu sefer sicilin bozuk yapılandırma yapamıyoruz diyorsunuz nasıl bir saçmalık anlamış değilim hadi onu geçtim adam kredi kartını yatıramamış faiz yemiş gidiyorsun yapılandırmaya yeniden faiz koyuyor uçuk bir rakam sonra o parayı takside bölüyor yani anlayacağınız banka evirip çevirip sana verdiği parayı fazlasıyla kat kat oda geri alıyor. helal olsun devletimize bunlar dur diyemiyor insanlar hep mağdur oluyor.

0

muhteşem olur heleki ana para üzerinden olursa

0

valla kardesim kredi kartlarinin yeniden yapılandırmasi çok iyi olur. çünkü bankakar soyguncu resmen. hele bu sene beni mahvetti kredi borcu ödüyorum ödüyorum bir türlü bitmiyor. yani şuan eskisi gibi üstüne düşmüyorum ne olacaksa olsun bıktım çünkü.

0

bana göre yasanın sadece yüzde 40'ı gercek çünkü yapılandırma için bankaya gidipte boş dönen çok var