0

insanoğlu ne zaman dünyanın sonunu getirir?

dünyanın sonunu getirmek için elinden gelenini yapan insanoğlu ne zaman akillanir

5 cevap
0

sapitan insanlar meydana gelip kötülükler arttıkça ve çoğaldıkça sonumuzun yaklaştığı varsayimina kapılırım . ancak allah bilir zamanını ..

0

merak etme yakındır.bu gidişle herkes birbirinin kuyusunu kazmaya devam ettikçe 3 kuruş para için ormanlar su kanalları çar çur edilirse dünyanın sonu yakındır ama şunu unutmayalım dünyanın sonunu hazırlayan bizleriz

0

dünyanın sonunu allah getirir insan oģlu sadece yaşanmaz hale getirir oda yakindır zaten

0

bu durum ancak zamanla gerçekleşebilir. bir anda mümkün değildir. şuan o süreç devam etmektedir. insanlık ürettiği teknoloji ile yaptığı hatalar nedeni ile dünyanın hatta evrenin sonunu her gün hazırlıyor. teknoloji, bilim gibi kavramlar insanoğlunun hayatına müthiş katkılar yapmakla beraber dünyanın kötü gidişine de katkıda bulunuyor maalesef. örneğin biyoloji bilimi insanlığın ortak sıkıntısı olan gıda sıkıntısına çözüm üretmek için bazı gıdaların genetiği ile oynayarak daha verimli ürünler tasarlıyor. bu tasarım doğanın dengesine, doğallığa aykırı olduğu için insan bedenine zararlar veriyor. kanser oluşumu bunun en güzel örneği aslında. kanser grip kadar basit bir hastalık haline geldi. basitten kastım önemsiz olması değil, kanser olan insanların sayısının her geçen gün hızla artması. umarım insanlık ihtiyacı kadar teknoloji üretir, ihtiyacı kadar tüketir ve üretir.

0

çok sürmez diye düşünüyorum. günden güne buzullar eriyor mevsimler değişiyor.ozon tabakamiz inceliyor küresel ısınma almış başını gidiyor . kendi yaptığımız şeylerden aciziz.
kendi sonunu kendi getiren nadir varlıklariz. eğer biraz rahatlamak istiyorsan muhtemelen bizim zamanımızda olmayacak dünyanın sonu.
(hayat bir sınav unutma kazanmak senin elinde)