0

gunumuzde tabiki spora destek veriliyor.bu spor dallarinin basinda tabiki futbol geliyor.dunyada ve ulkemizde en cok izlenen 've en cok ilgi goren spor futboldur.bunun yani sira her kulup nerdeyse buyuk yatirimlar yapiyor hemde mali acidan cok zarara ugrayan kulupler var.yurt icinden yurt disindan alinan futbolcular.hemde onlara verilen ucretler.birde ulkemizde altyapi olsada fazla kalite olmayinca yapilan emeklerde bosa gidiyor.ayrica basketbolda son gunlerde hem ligde hemde avrupada ilgi cok ust 've daha cok takim gondrriyoruz.sadece yatırım bu iki spor dalı olmaması lazım.bizim spor olarak tabiki ilk başta atletizm dalinada katkısı olması lazım alt yapıdan yetişen kisielr için en güzel koşullar sağlanmalı bence.bunların başında ilk olarak benim görüşüm gures,boks,tekvando,kros,yüzme,tenis,cimlastik,gibi bununla ilgili çok daha spor var bunlara da ilgi gosterilmelki ülkemiz her alanda madalya alsın ve tabiki dünyada ülkemizde sporlar yapılsın.

0

futbolun dışında düşünülürse kesinlikle spora destek veren bir toplum olmadığımız aşikardır.

0

spora destek verilseydi bu ülkeden ne sporcular çıkardı maalesef parayı yemekle meşguller

0

spor değince sadece futbol geliyor herkesin nerdeyse. bu ülkede elinden tutulması gereken gençler var. atletizm dallarına ve uzak doğu sporlarına daha fazla önem verilmesi gerekiyor. spor sadece futbol değildir.

0

futbol açısından bakarsak bir sürü yeni statlar yapıldı. galatasaray son zamanlarda alt yapıdan oyuncular çıkarmaya başladı ben ülkemizde son 2-3 yılda çok fazla gelişme olduğunu düşünüyorum.

1

hayır spora destek verilmiyor yatırım yok ???