0

ben kullandım.annem de kullandı.hala da kullanmaya devam ediyor.yani saça öyle ahım şahım bir etkisi olduğunu söyleyemeyeceğim.ama evet günü kurtarıyor diyebilirim.güzel bir etkisi var.

0

iyi geliyor diye duydum ama hiçbir etkisini hissetmedim.

0

sarımsaklı şampiyon saçlara iyi geliyor mu pek bilgim yok ama sarımsaklı şampuan saç için neye iyi geliyor onda yazsaydın sizi bilgiler verebilirdim ama şöyle bir şey söyleyeyim sizlere benim saçlarını çok kepek vardı saçlarımdaki kepeye geçirmek için çok farklı yöntemler denedim. ben kepekleri geçirmek için internetten birkaç tane faydalı videolar izledim faydalı bilgiler okudum. bir tane okuduğum yerde saçınızı zeytinyağı sürünüz falan diyordu her neyse saçıma zeytinyağı falan sürdün beklettim masaj yaptım yani orada yazan denilen her şeyi uyguladım birebir yaptım sonra saçımı yıkadım iki gün sonra yine kafamı kepek çıktı yani ben bu duruma çok sinir olan biriyim. şimdi bir 15 gün önce falan sirke sürmüştüm kafama sirke sürünüz falan yazıyordu her neyse sirke sürdüm kafama 3 gün veya 4 gün geçmedi aradan yine hemen kepek çıktı kafamda yani ben iyice çıldırıyor çıldırmaya başlamıştım her neyse ondan sonra bir tane daha yazı okudum limon suyu sıkınız diyordu kafamı limon suyu falan sıktım bardağı limon suyu ekşi oldugu için kafam biraz yara yaptı bir hafta falan geçirdi kepekleri. 1 hafta sonra yine kepekler geri geldi anlamadım neden böyle bir şey oldu. ondan sonra marketten veya eczanelerden bulabileceğiniz küçük bir tüp boyutunda şampuan var böyle şampuanı benzemiyorda kepeğe iyi gelir şampuanlar var şu an onu kullanıyorum bayağı saçlarıma iyi geldi herkesin de bundan kullanmasını tavsiye ederim zetion markasıydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam yani ben aldım 10 lira falandı heralde fiyatı da çok pahalı bir şey değil eğer kafasındaki petlerden kurtulamayan arkadaşlar varsa ben bu yorumu okuyarak kendisine fayda olabilir diye düşünüyorum.

0

saca göre değişir bende daha önce kullandım bana ıyı gelmedi

0

evet iyi geliyor ben kullaniyorum sac diplerini temizliyor kepek diye birşey kalmıyor saçları hacimlendirip uzamasını sağlıyor

0

ben bir süre önce kullanmıştım biraz farklı bir kokusu var tabi . saç dökülmelerine karşı etkili kullanılabilir. fakat saçları biraz sertlestiriyor.

0

şöyle diyim bildipim kadarıyla sarmısaklı şampuan saçlara iyi geliyor ben böyle biliyorum