0

almaktan öte önce borçlarımı kapatır güzel bir ev alır, çocuğumu iyi bir okula yerleştirir iyi de bir araba alır kalan parayı da faize yatırır faizle bir güzel geçinirim.

0

lüks bir şirket kurmak altımızda lüks arabalar fıstık gibi hayat isterdik

0

ilk alıcağım şey mükemmel bir bilgisayar olurdu ardından ise bir araba alırdım

0

borçları ödedikten sonra ilk alacağım şey köpek-kedi maması olur.

1

hele bir yatsın o zaman bakarız. ne kadar çok hayal, o kadar çok hayal kırıklığı çünkü. gerçi o paranın hayali bile zor bende.

0

bahçeli bir ev alırdım deniz kenarında sonra yurt dışında tatil yapardım

0

ilk alacagım yok önce borç :d öder kurtulur sonra bakarım bi araba olabilir

0

temmuza kadar fona yatırırdım. evimi alır, borçsuz harçsız eşyalarımı alırdım. bir tane de araba alırdım. dolar 5.22 şu an seneye kadar daha güzel bir para olurdu zaten. sonra güzel bir avrupa turu balayısı yapardım. gerisi de dursun çocuklarımın geleceği için.

0

leptap alırdım sonra kalan parayla yatırım yapardim

0

ev alırdım paranın hepsi ile ve her aldım evi kiraya verir dertsiz tasasız gelir elde ederdim.

1

ilk bankaya olan borçlarımı öderdim.. sonra bir araba alırdım.. evimi yıkıp arsaya istediğim gibi farklı bir ev inşa ettirirdim..bir de denize bakan bir ev satın alırdım.. eşimle her ay mutlaka bir yerlere giderdim turlara katılıp.. senede 2-3 kere de yurt dışına seyahat ederdim.. oğlum için hayalim olan d&r gibi bir mağaza açardım.. onun hayatını garantiye alırdım.. her ay 10 üniversite öğrencisine burs verirdim.. çok hayalim var ya.. dibini görürdüm bu paranın.. sonra emekli maaşlarımız bize yeter de artar bile..

0

ben bi jeep alırıdım bakardım keyfime

0

ev alirdim araba alirdim borclarimi kapatirdim

1

almaya alışık değiliz ama vereceğim ilk şey vergiler olurdu galiba. paranın vergisi, aldığın şeyin vergisi, aldığın şeyi kullandın, kullandığın giderlerin vergisi.

0

bir araba alır geziye çıkardım.

0

ilk alacağım şey daire olurdu. dubleks daire