0

kedi ve köpeğin birlikte yaşaması zor olabilir . aslında bu hayvanların anlaşıp anlaşamamalarına birbirine bağlï biraz. çünkü bazı köpekler kedilerden hoşlanmıyorlar . bazı kediler de köpeklerle anlaşamıyor . bu sebepten önce nasıl anlaşıyorlar biraz onu kontrol etmeli eğer ki anlaşıyorlarsa öyle bir arada beslemelisinz.

0

kedi ve köpeğin aynı anda aynı evde yaşaması ilk etapta zor olabilir ama nihayetinde bir birilerine alıştıkları zaman o zorluk ortadan kalkmış oluyor çünkü bunun örneklerini çok gördüğümüz için kedi ve köpek arkadaş olabiliyor

0

sosyal medyada bir çok örneğini gördüm birbirlerini koruyup kolladıklarını. geçen bir videoda izledim kedi suya düşmüş köpek onu kurtarmak için nasıl çabalıyor. partisinin kediye uzatıyor ama kedi çıkamıyor en sonunda köpek suya atladı kedi de onun sırtına basıp yukarıya atladı sonrada kendi çıktı. hatta annesi olmayan bir kediyi emziren köpek... pekala onlar bir arada yaşarlar. nitekim sokaklarda hep beraber değillermi. kendisine zarar vermeyene hayvanlarda zarar vermez.

0

ikisi birbirini görünce biri kaçıyor biri kovalıyor zaten ama bazı köpek ve kediler normal arkadaş gibi duruyorlar bundan dolayı belki birbirlerine alışırlar ise bir arada dururlar ama bu zamana gelene kadar hergün kapına komşu gelir falan çok zor ama bence olmaması daha iyi bir durum

0

zordur ama bazende kedi ve köpek anlaşabiliyir o zaman zir olmaz

0

herkes buna zor diye düşünür ama bende kendi evimde dört tane kedi var ,bir tanede köpeğim var.inanın hepsi iyi geçiniyor.en ufak bir sorun yok.zamanla alışıyorlar herhalde.

0

hayır değildir bence denemek lazım ev kedisi ve evcil köpekse sıkıntı çıkmaz bence

0

bence kedi ve köpeğin bir arada yaşaması zordur..

0

evet bence zordur çünkü köpekler kedileri sevmezler kovalarlar sigdiramazlar bi eve yetiremezler

0

iki hayvanın bir arada yaşaması zor gibi bence

0

bence kedi ve köpeğin evde yaşaması zordur evde hayvan beslemeyi sağlıklı bulmuyorum kedi neyse temiz hayvan diyorlar ama köpek evde beslenecek bir hayvan değil.
ben evde kuş ve balık bile beslemem tabi herkesin kendi tercihi besleyen kimselere de bir şey diyemem.