0

bir erkeğe güven olur mu?

erkek arkadaşa kanka da diyebilirsiniz güven olur mu ? onunla yaşadığın bütün acıları paylaşılabir mi?

4 cevap
0

güvenilir neden güvenilmesin cinsiyet ayrımı yapmadan güvenilir ve güvenilir olmayan insanlar var

0

burda cinsiyet ayrımı yapmaksızın konuyu ele almak gerekiyor.erkek veya kadın ikiside şnsan olduğu için güven konusunu insan olduğunu göz önünde bulundurarak cevap vermek,düşünmek lazım.bir insana güvenmek için,ya da onun nasıl birisi olduğunu öğrenmek için onunla uzun süre birlikte olmak yararlı yöntemlerden biridir.bu süre devamlı olması lazım.bir insanı tam olarak tanıyabilmek için yaklaşık olarak 1-2 yıl devamlı sürede birlikte olmak gerekiyor.yada başka bir yöntem takip etmektir.fakat takip etmek çok riskli bir yöntemdir.yakayı ele verdiğinizde güzel bir bahane uydurmalısınız.

0

erkek de olsa kadın da olsa mutlaka inanacağımız ve güveneceğimiz insanlar vardır. bir erkek de çok iyi bir arkadaş olabilir ona her şeyi anlatabilirsin illa her kız ve erkek sevgili olacak diye bir kaide yok.

0

bir erkeğe güven olur mu nasıl bir soru arkadaşım.sen resmen feminist birisin anladığım kadarıyla.erkeğede güven olur kadınada güven olur yasa tam tersi olmaz.bu cinsiyetle alakalı bir şey değil bu kişinin karakteriyle alakalı vicdanıyls alakalı değişken bir şeydir.eğer o kişiye güvenemiyorsanız onu biraz daha tanımaya çalışın.ne kadar çok tanırsanız okadar çok emin olursunuz.